sevenstring Отговорено Септември 24, 2008 Отговорено Септември 24, 2008 Не много on topic, но да не отварям нова тема ... има ли накъде по общодостъпните репетиционни и студия из София разни екземпляри от Marshall JCM сериите, че ми е интересно да пробвам? Цитирай
metalhammer Отговорено Септември 24, 2008 Автор Отговорено Септември 24, 2008 Всъшност искаш да кажеш, че това го има същото като схема и като наименование на модела, но в сандък на JCM 800?? Първата снимка попаднала ми от нета (вероятно ще изчезне като линк по натам): долния Marshall JCM 800 1959 ........ Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 24, 2008 Отговорено Септември 24, 2008 (Редактирано) Не много on topic, но да не отварям нова тема ... има ли накъде по общодостъпните репетиционни и студия из София разни екземпляри от Marshall JCM сериите, че ми е интересно да пробвам? Да продължа офф-а -новите Маршали са безкрайно далеч от старите като саунд,и малкото китарджии,които имат такива (стари) не ги пускат по репетиционните.. Редактирано Септември 24, 2008 от Hillbilly Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 24, 2008 Отговорено Септември 24, 2008 Да дотретим оффа. Аз съм виждал един стар Маршал в М&D студио преди около 2 години... На вид докарваше на Плекси но дали и откога е, не знам. Цитирай
TONY Отговорено Септември 24, 2008 Отговорено Септември 24, 2008 ^ някакъв правяняк беше и не звучеше (според разбиранията ми отпреди 5-6 години) мисля, че един велвстейт 8100 е по-добър избор от въпросния правеняк. (нищо против добре направените "правеняци") Цитирай
jordantcho Отговорено Септември 26, 2008 Отговорено Септември 26, 2008 Аз свиря с Gibson GA 15, уникално комбо според мен Цитирай
Recommended Posts