Stone Free Публикувано Юли 20, 2007 Публикувано Юли 20, 2007 Реших и аз нещо да пусна тука, да чуете че и аз посвирвам, а не пускам само малоумни постове във форума хехе Не бе сериозно, неска зациклих на тая идейка, ...стилът е алт. рок май, ама не баш, малко по разчупено става по средата Барабаните ги правих на ЕЗДръмера. Китарите са записвани с САмп и с процесор ГНХ1 за малко дилей, директно в саундкартата. Баса по същия начин, само че в микса му метнах и и Амплитюб за повече характер... http://media.putfile.com/alt-rock Казвайте мнения, препоръки, критики и въобще каквото ви падне Цитирай
dedomito Отговорено Юли 20, 2007 Отговорено Юли 20, 2007 Браво, лично на мен ми хареса като идейка Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юли 21, 2007 Отговорено Юли 21, 2007 Реших и аз нещо да пусна тука, да чуете че и аз посвирвам, а не пускам само малоумни постове във форума хехе Мнение - зарибяващо - кара те да си го пуснеш от начало, някак си Препоръка - намери си некъв Layne Staley и действайте както би трябвало, ако обичаш Критика - басът излишно е напържен толкова (нали, разбира се, може и идеята на автора да е била такава и аз просто да не я разбирам) - пусни го малко по-жив и ще светне. Не казваш какво си искал да постигнеш, но ако е това, което допускам, определено при баса трябва да има скърцане по струните, леко зазвъняване от прагчетата (поне веднъж, но не повече от три пъти) и разлика в силата им (например 3-та избива със средите си, 4-та е глуха, 1-ва и 2-ра - както решиш де...) Друго - хммм.... Цитирай
Stone Free Отговорено Юли 21, 2007 Автор Отговорено Юли 21, 2007 Ее, мерси за отзивите. Наистина исках при баса да постигна по отчетлив и напържен звук ама нали без да става ужасно неприятен. Отправната ми точка е да симулирам до колкото мога звука на Джъстин Чанселор от Туул, ама в малко по фънки контекст. И, да тва със шумовете от прагчетата е умишлено търсено, ...аз даже си играх мултибанд компресор да му слагам, защото имаше едни високи дето направо ми отнемаха здравето Ама ще пробвам и с малко по естествен звук, да видиме как ще се отрази Ще трябва да си поиграя със повече звуци и конфигурации. А Лейн Стейли...ехх, къде се крие от мене...никакъв го няма тука Ама то аз ще е хубаво дори само да си седна яко на гъза да го завърша ако ще дори и само инструментално да остане. Цитирай
ultramega Отговорено Юли 21, 2007 Отговорено Юли 21, 2007 Идейката кефи. Определено звучи оригинално. Давай нататък да чуем Цитирай
SKYFACE Отговорено Юли 21, 2007 Отговорено Юли 21, 2007 Поздравления-невероятно е ! И като идея и най-вече като изпълнение Продължавай да твориш- Цитирай
Stone Free Отговорено Юли 21, 2007 Автор Отговорено Юли 21, 2007 Мерси, пичове, радвам се че ви кефи...ще взема да го развия тва парче само малко да се освободя от задължения Цитирай
jFog Отговорено Юли 21, 2007 Отговорено Юли 21, 2007 баш сий алтернативно парчето,далеч съм от стила но определено мога да заявЪ че има хляб в него. с един идеен вокал на место може да стане абсолютно. Може би трябва повече алтовете да използваш за дръм-трака,характерно е за стила.. мисля успех на татъка. Цитирай
Stone Free Отговорено Юли 22, 2007 Автор Отговорено Юли 22, 2007 Аха, смятам наистина да се позанимавам да поразнобразя барабаните, тези бяха по скоро пробен вариант. Мерси за отговора Вокал засега отпада като план поради липса на подходящ човек... Цитирай
NIKOCHIM Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 Браво, браво!!! Определено има атмосфера в тая идея. Поизглади го малко...и ще стане супер!!! Цитирай
yotzzo Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 Яко е ! Продължавай го както намериш за добре,няма да се меся с акъли-всеки си има виждане. Успехи Цитирай
Valserp Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 Вокал засега отпада като план поради липса на подходящ човек... Имаш ли текст? Цитирай
Stone Free Отговорено Август 1, 2007 Автор Отговорено Август 1, 2007 ^ нямам текст, но това е най-малкия проблем. По-голям проблем е липсата на време да се седне и да се побачка както си трябва над парчето. На тоя етап дипломната ми работа и други подобни баналности са приоритет Иначе много се радвам на всички отзиви! като има развитие пак ще поствам Цитирай
fLiSk Отговорено Август 1, 2007 Отговорено Август 1, 2007 (Редактирано) Гаден циклист Кефи. Има още за копанье За мойто нежно уше дистъра на китарите може да звучи малко по - модерно загладен, а не толкова рокаджийско, ама все пак ти си го свириш, ти си знаеш П.С. А, струва ми се, че можеш да смъкнеш една, че даже две идеи надолу цялото ниво на микса. Редактирано Август 1, 2007 от fLiSk Цитирай
Recommended Posts