Traktorist Публикувано Юли 20, 2007 Публикувано Юли 20, 2007 Какво мислите за китарата на един от най-добрите според мен китаристи - Steve Morse. Смятам че е уникална и мисля това лято да се потрудя масивно да си купя такава. В нета гледах цени, но навсякъде бяха различни ... Все пак кажете ми какво мислите за за нея и ако някой знае точна цена или нещо което може да ми помогне съм му много благодарен Поздрави! Цитирай
chalgasucks Отговорено Юли 20, 2007 Отговорено Юли 20, 2007 за коя китара точно говориш ??? даи симка там кажи кои е модела Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 20, 2007 Отговорено Юли 20, 2007 То има няколко модификации и най-вероятно всичките ще са с поне 4-5 щракалки по-малко от оригиналната на Стив. Който много мрази да свири с друга, освен с "оригиналната" си негова. По принцип има още 2 АБСОЛЮТНО идентични за бекъп, ама не ги ще. При едно турне забавили пристигането на "единствената" и той отказал да излезе и отменили концерта. Въпреки че до него са били другите две съвсем 1:1 бройки. На мен Стив Морз ми е в челната тройка заедно с Анди Тимънс и Джо Сатриани! Не мога да определя кой е по-по-най обаче... Цитирай
thw Отговорено Юли 21, 2007 Отговорено Юли 21, 2007 (Редактирано) Била е направена от самия него от Fender body и Strat neck, Gibson tune-o-matic bridge, tailpiece от 12 струни, Gibson frets, 5 pickups и 3 toggle switches. Нищо чудно, че веднъж Steve я нарекъл Frankenstein Telecaster Това уж трябваше да е превод(за тези които незнаят нищо за китарката) от официалния сайт на Steve, ама какво да се прави като няма българско значение за тези думи Редактирано Юли 21, 2007 от thw Цитирай
Recommended Posts