Stoyko Lisichkov Отговорено Май 16, 2008 Отговорено Май 16, 2008 ^ Пиши на кирилица, знам че не ми е работа, ама модераторите май не гледат много този раздел от форума...
tsonev Отговорено Май 16, 2008 Отговорено Май 16, 2008 6te napi6ete mi imena na srubski pesni tez deto vie gi svirite 6toto mi trqbvat puk neznam.
Ayti73 Отговорено Май 23, 2008 Отговорено Май 23, 2008 Здравейтe!Може ли и на мен да ми пратите стилове за GEM WK1.Много ще съм ви благодарен. ayti_boy@mail.bg
spas_spassov Отговорено Май 25, 2008 Отговорено Май 25, 2008 Здравейте, Досега не съмписал във форум и не знам дали изобщо тук трябва да пиша. Въпросът ми е свързан с CASIO WK 3300. Има софтуер за създаване на стилове, както при много други самосвирки. Да речем че искам да си сложа 7/8 с удължено първо (като в "Охридското езеро" примерно). Значи вадя си аз midi на Охридското езеро, в Cakewalk си оставям само ритъма, конвертирам си го във файл за CASIO (в случая .ckf), но чувам само барабаните. Убеден съм, че нещо не правя в настойките и каналите изобщо както трябва, както и си мисля, че проблема не е в софтуера, а в познанията в материята и Ви моля, ако можете да ми дадете съвет, илипоне да ми посочите литература къде да чета. Благодаря предварително
Венци Наков Отговорено Март 2, 2013 Отговорено Март 2, 2013 Много ще бъда благодарен ако някой и на мен изпрати ритми за GEM WK2000 Orientall. На пощата ми venci.nakov@abv.bg
Recommended Posts