Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Драсти баце!

Аз пак ще си туря моето мнение, щото да го има и тука после като преглеждаш да си правиш сметка. Знаеш ме колко разбирам и аз, ама си мисля, че ако не е затова, че търсиш евтина китара дето мяза на ЛП, по-добре си вземи от тука някоя за тези пари - мисля, че ще си по-доволен, нооо... има го и това, че трябав да се замислиш и към какво ще я пущаш тая треска, щото и това си е инвестиция - било то убава саундкарта или някъв смотан усилвател като за начало.

Демек ако държиш да е в стил ЛП - взимай и не гледай повече в тази тема - иначе си вземи от тук и събирай мнения за начална китарка - на мене нямаше кой да ми подсказва, така че ако се смоташ ще е жалко.

Съветът, дето най-много ми хареса, беше да пробваш грифа на някъв ЛП - айде ся вода от извора - чичко ти Жан има американски ЛП - отиваш у тях и го караш малко да подрънчиш на сухо (да не те вързва, че ще се залъжеш по звука и няма да си направиш точна преценка) и си готов - айде отивам да ям вече...

Отговорено

Да живее Газта :rolleyes: по отношението бензин срещу дизел. А иначе Ицо... ВЕРНО ЛИ Жан има ЛП ва! :drummer: не знаех ем тогава си прав д апробвам нея ;)

Отговорено

Tannen не си имал достатъчно късмет от моя стагг нищо не изпада....за сега :rolleyes:

абе свири си ама си прав за това , че като пръв поглед и като външност са яки , но някои дъски са си наистина добри :drummer:

Отговорено (Редактирано)

този форум се превърна в детска градина. човека иска съвет а вие го заливане с Пълна НЕкомпетентност. само го обърквате като пишете глупости. абсолютна простащина и неколегиалност от ваша страна. когато човек няма какво да каже по една тема най-дорбе да си мълчи и да не пише неграмотни простотии.

аз бих го посъветвал като за 1-ва китара да си вземе това, което му е на сърце. толкоз. ако има засегнати - много поздрави от Папата :)

Редактирано от stratocaster
Отговорено (Редактирано)

Съгласен съм със stratocaster. Отдавна не бях виждал толкова малоумни изказвания концентрирани в една тема и то неграмотно написани... Единствено Tannen каза някоя умна приказка. A вие, които си мислите, че било по-добре да си вземеш Squier за 230 лв, свирили ли сте на Harley Benton...? А на Squier изобщо? И ако случайно сте свирили - на колко различни Squier-a? Понякога се дразня само като чета как някой вика колко било скапано нещо си, преди да го е пробвал, пипнал, видял... Ама не, трябваа да се лее, да се трупат постове без да се мисли какво се пише, щото от това растат пишките, нали знаете... :recourse:

И пишете на книжовен български, да му се не види!

Редактирано от SomeoneElse
Отговорено

остави братле, ебати отвратителната детска градина. негодие отвсякъде. чули там че има някви китари скуаер и веднага на черешата - някой някъде имал сестра. аз като нямам какво да кажа по определена тема не пиша - освен в тази. просто бях на ръба вече. който иска да пише глупости има хиляди чатове с милиони пубери вътре :slap:

Отговорено

stratocaster и SomeoneElse :slap:

Айиде и сега всички дружно да кликнеме върху линк-а Top Sellers (http://www.thomann.de/gb/topseller_gi.html) и да видиме коя марка преобладава ;)

И да не казвате, че тва нищо не значи, защото и преди време съм гледал и класацията изглеждаше пак по подобен начин.

Отговорено (Редактирано)

едно време в една тема казах какво ще се случи с форума - то се случи ама тогава ме изкараха рецидивист и ме пратиха в почивка. е ся ще гледам и ще се смея :slap:

по темата - Харли Бентън е търговска марка на Тхоманн.де. на който не му е ясно - както АРО са търговска марка на МЕТРО. жълтите човеци ги правят на килограм за тях. евтини са, масово достъпни навсякъде, където шипват. (казвам 'където шипват' защото макар че сме в евро съюза тук да ти шипнат китара е приключение. най-малко защото в Туземска България плащането с кредитни карти и тн. общоприети от десетилетия начини по света са нещо екзотично за повечето Българи). нормално е да са топ селл. не казвам че са лоши - за парите са ОК, така че няма проблем да си вземе такава пича.

Редактирано от stratocaster
Отговорено

Айде и аз да се изкажа. Скоро имах възможността да свиря на Harley Benton LP модел само че този: http://www.thomann.de/gb/harley_benton_hbl500bk_egitarre.htm , и се очаровах много. В смисъл тая марка е неизвестна, китайска и не знам си още каква, но звука на китарата беше супер, особено всравнение с оня Stagg. Обаче аз си оставам за SG моделите. Разгледай ги и тях. Не са лоши. Късмет!!!