Jump to content
Българският форум за музиканти

Harley Benton Китара или дали си струва като за Beginner


Valnyr

Recommended Posts

Драсти баце!

 

Аз пак ще си туря моето мнение, щото да го има и тука после като преглеждаш да си правиш сметка. Знаеш ме колко разбирам и аз, ама си мисля, че ако не е затова, че търсиш евтина китара дето мяза на ЛП, по-добре си вземи от тука някоя за тези пари - мисля, че ще си по-доволен, нооо... има го и това, че трябав да се замислиш и към какво ще я пущаш тая треска, щото и това си е инвестиция - било то убава саундкарта или някъв смотан усилвател като за начало.

Демек ако държиш да е в стил ЛП - взимай и не гледай повече в тази тема - иначе си вземи от тук и събирай мнения за начална китарка - на мене нямаше кой да ми подсказва, така че ако се смоташ ще е жалко.

Съветът, дето най-много ми хареса, беше да пробваш грифа на някъв ЛП - айде ся вода от извора - чичко ти Жан има американски ЛП - отиваш у тях и го караш малко да подрънчиш на сухо (да не те вързва, че ще се залъжеш по звука и няма да си направиш точна преценка) и си готов - айде отивам да ям вече...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да живее Газта :rolleyes: по отношението бензин срещу дизел. А иначе Ицо... ВЕРНО ЛИ Жан има ЛП ва! :drummer: не знаех ем тогава си прав д апробвам нея ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Tannen не си имал достатъчно късмет от моя стагг нищо не изпада....за сега :rolleyes:

абе свири си ама си прав за това , че като пръв поглед и като външност са яки , но някои дъски са си наистина добри :drummer:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

този форум се превърна в детска градина. човека иска съвет а вие го заливане с Пълна НЕкомпетентност. само го обърквате като пишете глупости. абсолютна простащина и неколегиалност от ваша страна. когато човек няма какво да каже по една тема най-дорбе да си мълчи и да не пише неграмотни простотии.

 

аз бих го посъветвал като за 1-ва китара да си вземе това, което му е на сърце. толкоз. ако има засегнати - много поздрави от Папата :)

Редактирано от stratocaster
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Съгласен съм със stratocaster. Отдавна не бях виждал толкова малоумни изказвания концентрирани в една тема и то неграмотно написани... Единствено Tannen каза някоя умна приказка. A вие, които си мислите, че било по-добре да си вземеш Squier за 230 лв, свирили ли сте на Harley Benton...? А на Squier изобщо? И ако случайно сте свирили - на колко различни Squier-a? Понякога се дразня само като чета как някой вика колко било скапано нещо си, преди да го е пробвал, пипнал, видял... Ама не, трябваа да се лее, да се трупат постове без да се мисли какво се пише, щото от това растат пишките, нали знаете... :recourse:

 

И пишете на книжовен български, да му се не види!

Редактирано от SomeoneElse
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

остави братле, ебати отвратителната детска градина. негодие отвсякъде. чули там че има някви китари скуаер и веднага на черешата - някой някъде имал сестра. аз като нямам какво да кажа по определена тема не пиша - освен в тази. просто бях на ръба вече. който иска да пише глупости има хиляди чатове с милиони пубери вътре :slap:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

stratocaster и SomeoneElse :slap:

 

Айиде и сега всички дружно да кликнеме върху линк-а Top Sellers (http://www.thomann.de/gb/topseller_gi.html) и да видиме коя марка преобладава ;)

И да не казвате, че тва нищо не значи, защото и преди време съм гледал и класацията изглеждаше пак по подобен начин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

едно време в една тема казах какво ще се случи с форума - то се случи ама тогава ме изкараха рецидивист и ме пратиха в почивка. е ся ще гледам и ще се смея :slap:

 

по темата - Харли Бентън е търговска марка на Тхоманн.де. на който не му е ясно - както АРО са търговска марка на МЕТРО. жълтите човеци ги правят на килограм за тях. евтини са, масово достъпни навсякъде, където шипват. (казвам 'където шипват' защото макар че сме в евро съюза тук да ти шипнат китара е приключение. най-малко защото в Туземска България плащането с кредитни карти и тн. общоприети от десетилетия начини по света са нещо екзотично за повечето Българи). нормално е да са топ селл. не казвам че са лоши - за парите са ОК, така че няма проблем да си вземе такава пича.

Редактирано от stratocaster
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде и аз да се изкажа. Скоро имах възможността да свиря на Harley Benton LP модел само че този: http://www.thomann.de/gb/harley_benton_hbl500bk_egitarre.htm , и се очаровах много. В смисъл тая марка е неизвестна, китайска и не знам си още каква, но звука на китарата беше супер, особено всравнение с оня Stagg. Обаче аз си оставам за SG моделите. Разгледай ги и тях. Не са лоши. Късмет!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.