bombety Публикувано Юли 17, 2007 Публикувано Юли 17, 2007 hi na vsi4ki az sam nov v tozi forum ,i iuskaqm da popitam ot kade moga da si kupq kitara nastaro -obiknovena kuharka ne elektri4eska ako nqkoi ima da pi6e da se 4uem
metaliza Отговорено Юли 17, 2007 Отговорено Юли 17, 2007 (Редактирано) аз съм разглеждал за "кухарки" и съм срещтал (в Технополиса в Стара Загора преди 6 7 месеца) за около 70 80 лв нови като за начинаещ стават.иначе може да си потърсиш от някой познат, комшия, приятел да ти даде за известно време или да ти я продаде(няма да ти излезне много).това е моето мнение поне аз така практикувам Редактирано Юли 17, 2007 от metaliza
Transform Отговорено Юли 17, 2007 Отговорено Юли 17, 2007 Ам, нямаше ли оферти за кухарка(не съм погенал и не съм сигурен, сорри). Ако няма пусни си ти тема, така е най - вероятно да си намериш на старо . Иначе нови има също евтини, а в магазин не съм видял втора ръка да се продават.
bombety Отговорено Юли 17, 2007 Автор Отговорено Юли 17, 2007 за магазини знам 4е има но си помислих ако някои продава настаро да пише а за технополис 6те проверя благодаря
shadow Отговорено Юли 17, 2007 Отговорено Юли 17, 2007 Разгледай форума, има раздел"Купувам-Продавам-Предлагам"
AFTER-THE-RAIN Отговорено Юли 17, 2007 Отговорено Юли 17, 2007 Пиши на БЪЛГАРСКИ!!! Предполагам това е родния ти език?
Tomov Отговорено Юли 18, 2007 Отговорено Юли 18, 2007 Има си правила, пичага. Те са за да се спазват. 3. Да пишем на кирилица! punk.gif Имаме си прекрасна азбука, дайте да пишем на нея ;-) По-четливо е и по-ясно.
shadow Отговорено Юли 18, 2007 Отговорено Юли 18, 2007 еи shadow ще пиша както си искам ок ? Това направо ме разби Виж ,прочети и тогава пиши.
MDFk Отговорено Юли 18, 2007 Отговорено Юли 18, 2007 еи shadow ще пиша както си искам ок ? Не, няма да си пишеш както си искаш. ВЪВ ФОРУМА СЕ ПИШЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НА КИРИЛИЦА! Това може да не включва марките на китарите, частите и т.н., всичко останало да. Още повече си напълно нов, колегите най-учтиво те насочват какво да правиш, а ти се зъбиш. ТОЛЕРАНТНОСТ И УВАЖЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ - това също е правило на форума. Накратко - прочети правилата и имай предвид, че сторого се спазват. Темата се затваря. пс. ако бях видял темата по-рано даже тези отговори нямаше да видиш, щеше да е изтрита БЕЗ предупреждение, а сега ще седи...за известно време.
Recommended Posts