TONY Публикувано Декември 3 Публикувано Декември 3 След известно прекъсване с групите, успях да събера пълен състав ( 2 китари, бас и барабани). Вокалиста, който имах на предвид , се оказа, че си има ангажименти и ми се налага да търся певец/а ( може да свирим и с повече от един вокалист, според как дойде и се получи) Така или иначе, мисля, че успях да сформирам доста читав състав, от хора, с които ми е приятно да свиря , а и има смисъл ( инструменталистите сме добри :–). Възрастовият ни диапазан е 40 -55/6. За певците няма изикване за възраст, но ще е добре да сме на една музикална вълна. Започваме с кавъри на известни парчета в широк диапазон - 60, 70, 80 и 90 -те години. ( рок, хард рок, хеви метъл) ( по леките и по денс парчета, леко може да ги втърдим) Да кажем, че ще почнем с по едно парче на банди, като - The Beatles, Rolling Stones, Status Quo, Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath, AC/DC, Judas Priest, Scorpions, ] Iron Maiden, Dio, Whitesnake, Chris Isаak, REM, Bon Jovi, Jurney и каквото там се сетим и решим. Metallica, Megadeth - също, тях може да ги пеe другият китарист. С предният състав се сещам, че бяхме правили и на Sabbaton, Runnig Wild, Uriah Heep, Rainbow, Ozzy, Щурците, Сигнал , Жоро Минчев. Отделно има и авторски от тогава, включителни и нови авторски. Въпросът е да намерим сериозни хора, с които да репетираме поне веднъж седмично, желателно неделя. Като има вариант ( евентуално, ако и другите са съгласни) - да репетираме две недели и два други дни от седмицата. Което прави 4 репетиции на месец, като минимум , за да има развитие, с по-малко репетиции, нещата се размиват и не се върви напред. При поява на свирене пред публика, може да правим и по две репетиции на седмица. ( така сме правили и с Уран и с други банди, в които съм свирил) Имаме собствена репетиционна в центъра на София , с възможност за звукозапис. Знам, че липсва интерес, а потенциално можещите да пеят рок и метъл добре , не са кой знае колко много. Въпреки това, не се колебайте да ми се обадите на 0878 488 986, за да се чуем и видим на една пробна репетция. Изисквания - освен да се пее добре, е ясно, че един човек, не може да покрие всичко ( горният списък е пожелатлен, не задължителен и неща винаги могат да отпаднат, а други да се появят)... за това има възможност, да сме с повече от един певец ( ако проработи). НЕ Е ВЪПРОС ДА МОЖЕТЕ ВСИЧКО! По важно е да сте готини и лоялни. И, ДА - има смисъл да дойдете на пробна репетиция! Цитирай
Recommended Posts