Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
  разбойник написа:
  Цитат
но трябваше да бягам за семинар със Скофийлд.

Ти усещаш ли какъв автогол си вкара? Сега ще трябва пак да разказваш :D:P:P

Мерси за историята!

Разбойнико,пълен съм с историй от този калибър.Живот и здраве,един слънчев ден като се върна ще успеем всички да се съберем на бира и Врачешка ракия пък ще разправям тогаз :P:P

Владо

• Отговори 119
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
  Vlado_Abroad написа:
  sa6tiat написа:
Абе, Владо, ти си ценност за тоя форум! Разменям те само срещу Пол Макартни + Бисер Рачев.

Поздрави!

:hello:

Еее,мерси същият.Ние с теб да не сме се засичали в БГ?Видях че познаваш един от най-добрите ми авери и най-голямия виновник затова,че свиря на китара-Мойкин-та тъй че може да сме се виждали.А и мжду другото,Макартни го ям на закуска,но Рачев съм достоен само обувките да му лъскам :P:D:P:P

Владо

Ако си свирил на Венчето и Иво на сватбата, значи се познаваме; ма може и отдругаде...

Ти си закусвай със сър Пол и ваксаджийствай Рачев; но...

Май е по-хитровато да си гениален композер, than катерач, па било то и Гинес'ист.

Разправяй, тея истории са общофорумно народополезни.

:hello:

Отговорено

Аз все си мисля, че е по-правилно човек да закусва овесени ядки с Бисерчета, а да лъска бели Пол-ови обувки, ама нейсе... ;)

• 3 weeks later...
Отговорено

Една добра вариация на тема single-cut: Ken Lawrence Brase- сингъл-кътнатите басове нещо все не мога да им свикна с външния вид, но този е едно приятно изключение. Мисля че видях такъв за първи път в един клип на Alien Ant Farm, и още оттогава съм си го 'аресал...

Ей го на:

b0131.jpg

Отговорено

Да , има кеф, и на мен ми харесват. Доколкото си спомням, К. Л. като е измислил първия си вариант го е пратил на Фодера и е питал дали ще имат нещо против - отговорът е бил "Давай!".

Аз пека в момента един фретлес с подобна форма. Живи-здрави, ще пусна снимки др. седмица

• 3 months later...
Отговорено (Редактирано)

Да ви кажа само веднъж съм виждал такава китара но беше любов от пръв поглед.Разгледаите добре този сайт.Технологията на тези китари е уникална.

http://www.nortonguitars.com/

Така и не можах да събера пари за такъв бас ама не съм се отказал още

http://www.nortonguitars.com/sound.htm

Ето и басовете:

http://www.nortonguitars.com/basses.htm

Редактирано от tsetso
Отговорено

Уау :bravo:

Питона фретлес е страшен. Другите също са яки ама на външен вид много не ме кефят. Харесвам класическите модели-почитател съм на добрия стар Фендър.

Отговорено (Редактирано)
  pacman написа:
Една добра вариация на тема single-cut: Ken Lawrence Brase- сингъл-кътнатите басове нещо все не мога да им свикна с външния вид, но този е едно приятно изключение. Мисля че видях такъв за първи път в един клип на Alien Ant Farm, и още оттогава съм си го 'аресал...

Ей го на:

b0131.jpg

Пакман, на alien ant farm басса му е поръчков Фендър - има го в новия католог на Фендър.....Яка работа а... :happy:

Кирилица? Да, има! Ползвай я(n)

Редактирано от MDFk
Отговорено

Знам го- черен, петструнен Джаз. Това беше някакъв стар клип, кавър на Майкъл Джексън, басът беше точно такъв и пак беше шестструнен :D

Готини са, без сУмнение. Това ми е следващата мисия :happy:

Отговорено

Абе то басове колкото искаш ама пари немаааааа. И на мене ми се ще да почегарим с некое убаво басле ама тц. То и моя още не е за изхвъпляне ама като гледам хората с какво свират ми се реве направо.

Отговорено
  Vlado_Abroad написа:
  Geo написа:
Бях се навил да си купувам Садовски,но ме разубедиха.Казват,че е предимно за студио.

?!?! ;):P:P Да бе да!И ти да не им повярва? :P:P

Еми може да са за студио амаааа и \Jason Newsted иако бичи на коцерт...

• 4 months later...