chalgasucks Публикувано Юли 14, 2007 Публикувано Юли 14, 2007 Светнете ме за какво става въпрос в Икономов , че смятам да ходя след седмица , две .В саита им има адски мн рабори които искам да пробвам та въпроса ми е много тъп но се пак да го задам всичко ли е изложено от саита и колко е голям мага ???
preIbanez Отговорено Юли 14, 2007 Отговорено Юли 14, 2007 ...Икономов е пич...през месец два се чуваме по телефона да го разпитвам за това онова...миналата година си поръчах китара без да сме се виждали и без никакво капаро...вярно че малко позакъсня...ама кво да се прави...все пак китарите идват от майната си...освен това е доста отзивчив и обяснява каквото те интересува...разбира се в магазина и на скалад не може да има абсолютно всичко...но има доста неща...за сметка на това може да поръчаш каквото ти душа иска...кеф ти маршал...кеф ти ибанез...обикновенно до колкото сме говорили на склад от китарите има всичко модели среден и нисък клас...а тези от висок клас трябва да се поръчват...за усилвателите не знам как стоят нещата...но по минлата седмица говорихме за валвстейтове и имаше в наличност всякакви...
chalgasucks Отговорено Юли 15, 2007 Автор Отговорено Юли 15, 2007 демек да разбирам ли че китарите които са излойени са тези които в саита са с цени???
bulby Отговорено Юли 15, 2007 Отговорено Юли 15, 2007 Аз съм купувал китара от него, общо два пъти съм минавал през магазина му и съм с доста положителни впечатления. Много коректно отношение, определено е заинтересован от клиентите си и стоката му е доста качествена
Fashion Отговорено Юли 15, 2007 Отговорено Юли 15, 2007 В края на месеца ще получават стока при Икономов. Обади се по телефона в магазина-073887654 ,за да отидеш когато е най-заредено.Човека е много коректен и няма да съжаляваш.Успех.
musicman Отговорено Юли 16, 2007 Отговорено Юли 16, 2007 Сайта на Икономов не е актуален съвсем. За да разбереш какво има - обади му се. Няма друг начин.
Recommended Posts