Jump to content
Българският форум за музиканти

Кои е бил в Икономов ?


Recommended Posts

Светнете ме за какво става въпрос в Икономов , че смятам да ходя след седмица , две .В саита им има адски мн рабори които искам да пробвам та въпроса ми е много тъп но се пак да го задам всичко ли е изложено от саита и колко е голям мага ??? :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Икономов е пич...през месец два се чуваме по телефона да го разпитвам за това онова...миналата година си поръчах китара без да сме се виждали и без никакво капаро...вярно че малко позакъсня...ама кво да се прави...все пак китарите идват от майната си...освен това е доста отзивчив и обяснява каквото те интересува...разбира се в магазина и на скалад не може да има абсолютно всичко...но има доста неща...за сметка на това може да поръчаш каквото ти душа иска...кеф ти маршал...кеф ти ибанез...обикновенно до колкото сме говорили на склад от китарите има всичко модели среден и нисък клас...а тези от висок клас трябва да се поръчват...за усилвателите не знам как стоят нещата...но по минлата седмица говорихме за валвстейтове и имаше в наличност всякакви...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм купувал китара от него, общо два пъти съм минавал през магазина му и съм с доста положителни впечатления.

 

Много коректно отношение, определено е заинтересован от клиентите си и стоката му е доста качествена :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В края на месеца ще получават стока при Икономов. Обади се по телефона в магазина-073887654 ,за да отидеш когато е най-заредено.Човека е много коректен и няма да съжаляваш.Успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.