rusnaka Отговорено Януари 9, 2008 Share Отговорено Януари 9, 2008 Сега за стиловете - да реагира точно както хитър-петър. И както писах по-горе ги има в 3 варианта - пълен аранжор, само бас и барабани и само барабани. Това си е почти 100% хитър-петър, направен изключително качествено!!! Все едно слушаш скъпите ПСР-и (над 1500 лв.) като качество на звуци. Много е як! Да, по-скоро е за модерна музика, в смисъл почти всичките му стилове - аз дори вече забравих колко са, ама някъде към 50-60 май бяха, звучат както звучат комерсиалните парчета по радиото (от последните 5-6 години). Като за парите си е наистина повече. Например намен тези стилове въобще не ми трябват, макар че могат да ми бъдат полезни, защото са по-добри от всяка отделна дръм-машина (аз използвам само барабаните и свиря баса с лява ръка). Та така... Ама ако и искаш хитър-петър както си му е реда, с кръчмарките стилчета, или чалга, това няма да ти свърши работа - това не става за кръчма, за нито 1 вид кръчма. Но е перфектно за група - мотифски звуци, ултра лек - въобще нямам забележки - аз и затова го взех де. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sandman Отговорено Януари 9, 2008 Share Отговорено Януари 9, 2008 Благодаря за изчерпателната информация! Беше ми от полза. В крайна сметка се спрях на ММ6, пък каквото е - това е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rusnaka Отговорено Януари 11, 2008 Share Отговорено Януари 11, 2008 Качил съм малко семпли на пианата от ММ6. Също така и доста от стиловете. Който иска да се запознае - Да цъкне ТУК. Доста си поиграх де... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sandman Отговорено Януари 11, 2008 Share Отговорено Януари 11, 2008 Олееее, страшен си! Много ти благодаря! Трябва от Yamaha да ти платят, направо ме амбицира още повече да си го взема! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Януари 12, 2008 Share Отговорено Януари 12, 2008 Яко обажда...И аз съм се зачудил дали да не си взема такава лиготия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoyko Lisichkov Отговорено Януари 12, 2008 Автор Share Отговорено Януари 12, 2008 Много добра работа, Руски! Колкото до свирката.. направо е под въпрос дали няма да е по-удачна от мо-6 за клубно свирене и много пренасяне.. Все пак съм се спрял май на мо-то.. или някой мотиф от ЕС серийте... само да му дойде времето. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sandman Отговорено Януари 12, 2008 Share Отговорено Януари 12, 2008 Яко обажда...И аз съм се зачудил дали да не си взема такава лиготия Дай да си купим двамата и ще си правим дуети за ММ6. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rusnaka Отговорено Януари 12, 2008 Share Отговорено Януари 12, 2008 Хмммм Ша са сетити вийй... Всъщност МО-то е по-добро откъм функционалност - определено! А мм6 е подходящо за екстремни участия, когато не можеш да носиш по-големи или тежки инструменти, колкото да убиеш номера (ама качествено да го убиеш!) и т.н.... Иначе смесваш само 2 инструмента на него, което за някои групи и стилове е достатъчно, сами знаете. Та така - за първи синтезатор е добър вариант! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Януари 13, 2008 Share Отговорено Януари 13, 2008 Яко обажда...И аз съм се зачудил дали да не си взема такава лиготия Дай да си купим двамата и ще си правим дуети за ММ6. Казал съм ти,че нямаш проблеми Само да си ги купим Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
inaccessibility Отговорено Януари 10, 2011 Share Отговорено Януари 10, 2011 Да разбирам, че това е новият ми синтезатор! Да видим къде може да се намери в София, иначе ще се наложи поръчка... А и мерси за инфото! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muzikataevsichko Отговорено Март 14, 2013 Share Отговорено Март 14, 2013 Здравейте! Виждам, че темата е много отдавна но не мисля че е нужно да отварям нова. Затова ще си задам въпроса, а той е някой има ли идея от къде мога да си купя Yamaha MM6 на по-ниска цена (може и от сайт но ми се иска да е сигурен-проверен от някой)? Гледам, че темата е от 2007 и тогава е струвал около 1200 лв, а сега е около 800 лв. цената не е паднала кой знае колко явно. Благодаря за отговора. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yamahasynth Отговорено Март 14, 2013 Share Отговорено Март 14, 2013 Защо не помислиш за YAMAHA mx49/61, нов модел е от 2012 и в момента е на цена от 878лв. Имам ММ6-ца и не ти я препоръчвам много. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muzikataevsichko Отговорено Март 14, 2013 Share Отговорено Март 14, 2013 Защо не помислиш за YAMAHA mx49/61, нов модел е от 2012 и в момента е на цена от 878лв. Имам ММ6-ца и не ти я препоръчвам много. Благодаря за предложението, този ли имаш предвид http://www.musicworld.bg/bg/m_310061/i_43650/YAMAHA_KEYBOARDS_MX49_damaged_package.html виждам, че е с 4 октави?! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yamahasynth Отговорено Март 15, 2013 Share Отговорено Март 15, 2013 Здравей,предвид факта, че MX/49 е синтезатор и разликата с MX/61 е 400лв. една октава се прежалва, даже така е много удобен за разнасяне по репетиции, иначе като цяло нищо ново под слънцето базата е една и съща - Motif XSАко си от София, разходи се до "Динакорд" и го пробвай, в нета също може да чуеш много демонстрации, нтересува ли те нещо по-конкретно пиши л.с.Успех. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muzikataevsichko Отговорено Март 15, 2013 Share Отговорено Март 15, 2013 Здравей,предвид факта, че MX/49 е синтезатор и разликата с MX/61 е 400лв. една октава се прежалва, даже така е много удобен за разнасяне по репетиции, иначе като цяло нищо ново под слънцето базата е една и съща - Motif XS Ако си от София, разходи се до "Динакорд" и го пробвай, в нета също може да чуеш много демонстрации, нтересува ли те нещо по-конкретно пиши л.с. Успех. Благодаря, трябва ми предимно за запис на този етап... Слушах в нета-ютуб, но не намирам как звучат пианата и синтераторите. Може ли да ми пратиш да ги чуя? За жалост съм много далеч от София. Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts