Jump to content
Българският форум за музиканти

Провал на 10тия рок фестивал в Дупница


Recommended Posts

Ето френдс преписвам ви от вестник Струма да прочетете за поредната измама ма мистър Иван Лазов( виртуозния барабанист на БГ рок) Предлагам който знае за още такива измами на Лазов и и Братчеда - му , да пише в тази тема.Този човек просто няма спирка , предполагам , че има доста засегнати и измамени от него музикант в това число сме и аз и брат ми и още доста музиканти с които аз съм свирил.Но нека поне се опитам да предупредя а и вие които знаете нещо около него, бъдещите музиканти и банди , които ще бъдат офертирани да работят с Иван Лазов от Бг Рок или Атлантик

 

ПРОВАЛ НА 10тия РОК ФЕСТИВАЛ В ДУПНИЦА:ИМПРЕСАРИОТО ИВ.ЛАЗОВ ЗАРАДИ ПАРИТЕ НА - ЮНИОН ИВКОНИ - ЛЪГА ЧЕ, Е КАТАТРОФИРАЛ, СПРЯГА ИМЕНАТА НА СТ.ДАНАИЛОВ, Р .ПЕТКОВ И С. СТАНИШЕВ И ОСТАВИ С ПРЪСТ В УСТА КМЕТА П.ДАНГОВ , КОМИСАР Ч.КАРАДЖОВ И КУП ИНСТИТУЦИИ.

 

Столичният импресарио и рок музикант Иван Лазов взе парите на транспортния бос Ивайло Константинов за концерт на стадион Бончук в Дупница и не дойде.Прес аташето на община Дупница Стефка Зашева обясни , че концерта се провалил заради нежеланието на организатора Иван Лазов да плати за химически тоалетни и да уведоми рок групите , които изписал на афишите , че ще пеят в града на барикадите. Това е най - големия скандал развихрял се в Дупница , който изправи на нокти Общинска администрация, ОДП - Кюстендил, пожарната и ХЕИ.Представителите на всички институции напразно чакаха Ив. Лазов да се появи на стадиона.Кметът Първан Дангов не издържал , пръв потърсил по мобилния телефон Лазов и чул : " Аз катастрофирах ".До кмета се оказал комисар Чавдар Караджов , който пристигнал по спешност от София за концерта в Дупница в събота вечер. "Къде катастрофира ?" - попитал полицейския шериф, и рок музиканта се поправил : " В задръстване съм г-н полицай".Шефът на охраната Христо Георгиев се хванал за главата, пристигайки с разрешителното за феновете.Към 15 часа Хр.Георгиев засякъл случайно Лазов да групира търгоовски обекти за кебапчета и бира около стадиона.В момента в който научил, че ще трябва да слага хим. тоалетни, се взривил скандал.

Междувременно Иван Лазов развихри мощна медийна реклама и призовава дупничани да си купуват билети от касата на общината.Такава каса в общината не намерих никъде, нито билето продавач - съобщи Ст.Зашева.Кметът Дангов се свързал с изпълнителите от Блус Трафик, но НИколай Табаков се учудил : " На нас никой не ни е казал че, трябва да дойдем в Дупница"

Дангов продължил по списъка телефонирал на Вили Кавалджиев, който също фигурирал в плаката.Кавалджиев отговорил:"Нямам представа за подобна изява, аз в момента съм на турне с "щурците".Наай - голямата героиня в измания сценарий на Иван Лазов се оказала певицата милена славова.Той съобщил по неин адрес , че ще се появи в Шоуто на Слави по бТВ и от ефира ще съпбщи че, ще пее на стадиона в Дупница на 10тия фестивал на Иван Лазов.

Напразно дупнишката администрация чака пред екрана на телевизията Милена Славова.Лазов незабравил да замеси в концерта и имената на бивши държавни мъже, като разтръбил ,че концертът се провежда под патронажа на Стефан Данаилов, под егидата на Румен Петков , със специялното съдействие на Сергей Станишев.

Цялата патърдия е заради парите на Юнион Ивкони ии редица дупнишки бизнесмени , които бяха спонсори на концерта.Когато му потърсих сметка за голямата измама - разказа Ст.Зашева - Лазов ми се озъби зверски със заканата - "Утре Дупница ще осъмне изпотрошена!".Никой не знае каква е точната сума, която е присвоил Иван Лазов, като въведе в заблуждение щялата дупнишка общественост и елита на града.

 

по материяли на Божана Михайлова в.Струма

Редактирано от enuffZnuff
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахаха тоя изрод ще я оплеска накрая....някой няма ли негова снимка нещо??? Да направим сайт www.killtheuzbashi.com или нещо от сорта :beer:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Юзбаши е пълен дебил. Озвучавал съм фестивал с много киловати, след края на който той "забрави" да плати....

Мисля, че някой ден ще си намери майстора....

ааа, пропуснах да спомена, че гласа му има много нисък и приятен тембър, за подчертаването на който се налага да се вдигат 40те херца с 10 децибела, особено когато е записвал с Нойман У67.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е заради такива акробати страдат всички накрая. няма нужда да ви обяснявам колко са фирмите и/или бизнесмените в БГ които са склонни да финансират едно подобно мероприятие и като се появи един такъв клоун познайте след това колко още биха се нагърбили да подкрепят подобно нещо.

 

не го знам кой е тоя пръч ама като гледам и за измамник не става ... щом мята такива плоски тесли и е напълно неподготвен при положение че от самото начало му е било пределно ясно че ще краде и лъже. дано се намери някой да го оправи (и в прякия и в преносния смисъл на думата)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Alex - ти си явно незапознат - порови форума, има и други случки.

според мен - вместо вайльнс - би могло да стане някое готино филмче -

например ако Костурица вземе да спретне едно сценарийче -може и хит да излезе.

После Иван (Юзбаши) - ще го е много яд - че с него някой е изкарал много пари ,пьк той

си е останал - с дребните далавери.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ахахахаха!!! Този път Юзбаши наистина надмина себе си... :) Между другото,Иван Лазаров е името на тоя мармот.

 

Ако на някой му се чете за него...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)
Ахахахаха!!! Този път Юзбаши наистина надмина себе си... :rolleyes: Между другото,Иван Лазаров е името на тоя мармот.

 

Ако на някой му се чете за него...

 

Така е Лазаров е, но репортерката в статията на в.Струма го е написала Лазов.Кой знае как се е представил за да отмъкне кинтите.Чудно ми е как все още се намират такива големи фирми , та да му дават пари.

Редактирано от enuffZnuff
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кучетата си лаят, керванът си върви!

Със статийки не ста'а. Боят не е решение за културния човек! Засегнатите трябва да се отнесат към съда - няма какво да говорим, че съдебната система е крива! Да ти виси дело не е приятно.

 

Както се казва в стария виц - абе пусни фиш, бе!

 

Влад

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе боя не бил решение за културния човек..... Нека съм некултурен тогава, ама не ми говори как (поне в България) съда решавал проблеми. Ако реши някой да тръгне да го съди, трябва да сипе сума ти кинти за адвокати, много пъти да отсъства от работа, щото е на дело, още повече пъти пък оня няма да се яви, делото ще се отлага с месеци и години, трябва да представиш неоспорими доказателства доказателства, различни от "абе така беше, аз бях там" ...... и накрая най-вероятно пак ше го издухаш.

Затова един хубав, здрав бой - лесно, бързо и сигурно. Да ти виси дело сигурно е неприятно, ама да те спукат от бой мисля че ше е по-неприятно. Ако го мачкаха след всяка подобна изцепка, мисля че вече щеше да е спрял. Докато ако за 3-4 години дело го осъдят на 1000 лева примерно....

 

Наистина - що не го бият (достатъчно) тоя човек?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

'Щото от цивилизованост и избягване на физически възпитателни мерки всеки дришлив измекяр започна да се чувства безнаказан, децата почнаха да ми прескачат уя свръхнеуважително и прочее

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.