vhcs Публикувано Юли 13, 2007 Публикувано Юли 13, 2007 Здравейте, значи нищо не разбирам от чинели а един много добър приятл който свири има скоро рожден ден и си мисля да му подаря един китаец. Та поразгледах се из thomann.de и набарах ей тоя сет на Meinl Classic серията и цената е точно по моя бюджет. Та стават ли за нещо или да гледам сам един китаец да взема Ето го линка Мерси за съветите предваритлно Поздрави Алекс Цитирай
vhcs Отговорено Юли 13, 2007 Автор Отговорено Юли 13, 2007 еми то на пейджа на meinl могат да се чуят всички техни чинели как звучат http://www.meinlcymbals.com/ мене тия мми харесаха ... ако някой свири или е свирил с някой от тия чинели нека драсне все пак едно мнение - ще съм много благодарен Поздрави Алекс Цитирай
saxon Отговорено Юли 13, 2007 Отговорено Юли 13, 2007 Взимай ги без да се чудиш!!!! "Класикс" са ниска серия,но хич не са лоши,особено за тая смешна цена,особено когато купуваш "3 в 1" ;-) Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Юли 13, 2007 Отговорено Юли 13, 2007 Meinl съсвсем приличен звук имат,несъм чупил такива ,има какво да се желае като за подарък ама ако ги подаряваш на мене и така е добре! Цитирай
NeonGod Отговорено Юли 13, 2007 Отговорено Юли 13, 2007 Здравейте, значи нищо не разбирам от чинели а един много добър приятл който свири има скоро рожден ден и си мисля да му подаря един китаец. Та поразгледах се из thomann.de и набарах ей тоя сет на Meinl Classic серията и цената е точно по моя бюджет. Та стават ли за нещо или да гледам сам един китаец да взема Ето го линка Мерси за съветите предваритлно Поздрави Алекс Meinl съсвсем приличен звук имат,несъм чупил такива ,има какво да се желае като за подарък ама ако ги подаряваш на мене и така е добре! от много време на сам свиря само с MEINL тва са доста годинки.но моя съвет е недеи да си даваш парите за супер нисък клас чинели било то само дори и за един. Цитирай
GroOveR Отговорено Юли 13, 2007 Отговорено Юли 13, 2007 Аз съм свирил с 18" китаец точно на тази марка и ми хареса как звучи,есествено за парите де Мисля че е добре да го вземеш,на тая цена май няма да намериш нещо кой знае колко по-добро Цитирай
vhcs Отговорено Юли 14, 2007 Автор Отговорено Юли 14, 2007 то мене най ме притеснява дали ще у хареса саунда ... а това е въпрос на вкус вече. както и да е, разчетох се тук таме, това което чух като семпли на чинелите ми хареса, ще се съберем няколко приятели и ще му ги вземем ... па дано да вдига с кеф шум с тях Поздрави и мерси за мненинята и помоща !!! Алекс п.с. ние от ритъм секцията трябва винаги да се подържаме ... ехехехе Цитирай
sw1tched Отговорено Юли 14, 2007 Отговорено Юли 14, 2007 п.с. ние от ритъм секцията трябва винаги да се подържаме ... ехехехе Всички трябва да се поддържаме, щото без ритъм секция за къде сме Аз мисля, че е добър подарък. Даже не е точно "тенджера за домакинята" щото всеки музикант се кефи на подобни подаръци. Цитирай
drummer_93 Отговорено Юли 14, 2007 Отговорено Юли 14, 2007 Готин е китаеца Взимай го + това получаваш и още 3 чинела СУПЕР оферта! Цитирай
Recommended Posts