spaska Публикувано Юли 12, 2007 Публикувано Юли 12, 2007 Здравейте, имам един творчески въпрос. На System of a down песента Question някой знае ли разлагането в началото как мога да го свиря по-лесно (с повече свободни струни) от F#, както примерно от E може да се свири с три свободни. Благодаря и поздрав с парчето )))))))))))) Цитирай
PRIMO Отговорено Юли 12, 2007 Отговорено Юли 12, 2007 Не намирам таб на това нещо и не знам как се свири разлагането въобще. Напиши с тиренца нещо като табче, пък да го мислим... Цитирай
pampi Отговорено Юли 12, 2007 Отговорено Юли 12, 2007 (Редактирано) Е на тоя лайф на втория куплет в началото се вижда горе долу. На 10 прагче-3та струна и 12 - 4та, а долните 2 са празни (има го и по разни табове така). Много ми е любима тая песен : ) http://www.youtube.com/watch?v=u2gEd9VcqNg...ted&search= Редактирано Юли 12, 2007 от pampi Цитирай
spaska Отговорено Юли 12, 2007 Автор Отговорено Юли 12, 2007 ( 9/16) [-----2-------5-------5-------5---------5-----] [---------2-------3-------2--------3----------] [-----------------------------------------------] [-----------------------------------------------] [-----------------------------------------------] [-----------------------------------------------] ако може да се свири на повече от 2 струни щот звучи така на песента. Цитирай
spaska Отговорено Юли 12, 2007 Автор Отговорено Юли 12, 2007 Олеле, разбрах ги маниаците кво правят. Соло китарата и баса са настроени на 6-та струна С или D, а пък Серж с акустичната е настроен с един тон по високо- на D или E. Е че то тъй всеки може . Туй дет съм го написал по- горе става с 3 свободни. Мерси за клипчето . Цитирай
rockstar666 Отговорено Юли 12, 2007 Отговорено Юли 12, 2007 След това откритие щети се получават всичките им парчета вече,приятно свирене! Цитирай
spaska Отговорено Юли 12, 2007 Автор Отговорено Юли 12, 2007 Ей го и на табче, ако някой има интерес да го свири така.http://www.ultimate-guitar.com/tabs/s/system_of_a_down/question_ver3_tab.htm Цитирай
PRIMO Отговорено Юли 12, 2007 Отговорено Юли 12, 2007 за тоя албум дето са sad statue,revenga и т.н. Дарон е drop-D( за Серж не знам). Иначе по принцип са drop-C. drop C - CGCFAD drop D - DADGBE Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Юли 12, 2007 Отговорено Юли 12, 2007 На тази песен акустичната китара е в E, електрическите са в Drop C. Много е вероятно акустичната да е 12-струнна на студийния запис. Цитирай
spaska Отговорено Юли 13, 2007 Автор Отговорено Юли 13, 2007 Ами аз вече я извадих за Drop D (DADGBM) . Ако някой иска мога да скалъпя някво табче. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юли 14, 2007 Отговорено Юли 14, 2007 Китарата си е в нормална Ми настройка Цитирай
Recommended Posts