Jump to content
Българският форум за музиканти

spaska

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно spaska

  • Рожден ден 05/12/1981

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Велико Търново

spaska's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Нормално е ,ако не си пял дълго време гласните струни да са станали по нееластични ......те са като съхожилията и мускулите искат тренировка да станат по еластични и да се подобри трептенето им ..... Извод :редовно пеене първо се разпей добре предполагам знаеш как става щом си ходил на уроци . Незабравяме да пием вода разбира се постоянно през целия ден добрия глас изисква организма да не е дехидратиран . Стечение на времето ще възвърнеш форма ,ако си постоянен разбира се надявам се да съм ти бил полезен
  2. Цигарите са много вредни за гласът ,както и алкохола ,газираните напитки ......какви са тези глупости ,цигарите не вредят .Пушете и пейте няма как да стане.Това едни пезпочвени оправдани за слабо волеви хора ,просто нямате силата и намирате оправдания ,и това не е само с цигарите ,просто това с е превърнало в начин на живот ,и понеже неискате са спрете цигарите си намирате причини и дори може да ги изкарате и полезни .В крайна сметка Цигарите и големите количества алкохол ще ви превърнат в човек почти без глас,без зъби,сбръчкана и съсухрена кожа ,и лош дъх ......това ,ако ви се струва достатъчно бихте ги спряли.НЕ ПУШЕТЕ ТОВА НЕ ВИ ДАВА НИЩО ПАРИ ЗА ПУШЕК .
  3. Влиае на диапазона и още как ,кога се пущи гласните струни загубват еластичността си поради налепите от димът,капилярите намаляват и имате едни неефектижни гласни струни.За добър тембър и мек глас г голям диапазон не пушете и не пийте концентрат алкохол .
  4. Еееееееее и аз искам да го чуя това. Като не си сигурна какво искаш - не прави нищо.
  5. Пускам тук едно забавно кавърче Изпълнението е лайв и не е много добро, но се надявам да ви хареса. Ще се радвам на коментари. Приятно слушане http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...ideoID=58285114
  6. Супер е много ти благодаря. Сега остава само да хващам китарата и да жуля
  7. Здравейте. Направо на въпроса: опитвам се от известно време да си извадя по слух интрото на филмчето Ну, Погоди! Стигнал съм до някъде, но имам разни съмнения. Ще бъда много благодарен ако на някой му е интересно и може да помогне. Мога да дам тука някакво начало: G,G,D#,D/G,G,F# и нататък не съм много сигурен
  8. spaska

    Soad -question

    Ами аз вече я извадих за Drop D (DADGBM) . Ако някой иска мога да скалъпя някво табче.
  9. spaska

    Soad -question

    Ей го и на табче, ако някой има интерес да го свири така.http://www.ultimate-guitar.com/tabs/s/system_of_a_down/question_ver3_tab.htm
  10. spaska

    Soad -question

    Олеле, разбрах ги маниаците кво правят. Соло китарата и баса са настроени на 6-та струна С или D, а пък Серж с акустичната е настроен с един тон по високо- на D или E. Е че то тъй всеки може . Туй дет съм го написал по- горе става с 3 свободни. Мерси за клипчето .
  11. spaska

    Soad -question

    ( 9/16) [-----2-------5-------5-------5---------5-----] [---------2-------3-------2--------3----------] [-----------------------------------------------] [-----------------------------------------------] [-----------------------------------------------] [-----------------------------------------------] ако може да се свири на повече от 2 струни щот звучи така на песента.
  12. spaska

    Soad -question

    Здравейте, имам един творчески въпрос. На System of a down песента Question някой знае ли разлагането в началото как мога да го свиря по-лесно (с повече свободни струни) от F#, както примерно от E може да се свири с три свободни. Благодаря и поздрав с парчето ))))))))))))
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.