fernandes Публикувано Юли 11, 2007 Публикувано Юли 11, 2007 Днес мернах в Динакорд, че са изложили няколко продукта на Line 6 на учудващо добри цени!!! Pod XT беше 500 и нещо лева ( не помня точно). В Thomann е 300 евро!! ТonePort UX2 беше 400 лв. Странна работа точно за Динакорд Цитирай
black_waltz Отговорено Юли 11, 2007 Отговорено Юли 11, 2007 юпиииии ако е вярно това би било наистина прекрасно, аз напоследък имам сблъсъци с тонпорт 2 и определено станах фен на тази фирма! Цитирай
synchu Отговорено Юли 11, 2007 Отговорено Юли 11, 2007 Mдам, има го и на официалния сайт на Динакорд. Въпреки, че не съм особен фен - Лайн6 определено остават най-добрите (за мен разбира се) в моделинга на усилватели и е много добре, че ги има и в БГ вече при това на добри цени. Освен това по-късно тази година се очакват и LTD by ESP китари. Т.е. бюджетната линия на ESP. Цитирай
AXE Отговорено Юли 11, 2007 Отговорено Юли 11, 2007 Освен това по-късно тази година се очакват и LTD by ESP китари. Т.е. бюджетната линия на ESP. :happy: Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 11, 2007 Отговорено Юли 11, 2007 Много яку. Крайно време беше И Ес Пи да флезнат ф България. Цитирай
thw Отговорено Юли 11, 2007 Отговорено Юли 11, 2007 тъкмо на време когато мисля да си вземам нова китарка Цитирай
Hate Incarnate Отговорено Юли 11, 2007 Отговорено Юли 11, 2007 Освен това по-късно тази година се очакват и LTD by ESP китари. Т.е. бюджетната линия на ESP. ей на тва му викам добра новина! сега остава и B.C. Rich да почнат да внасят и ше е чудничко! Цитирай
Fenix Отговорено Юли 11, 2007 Отговорено Юли 11, 2007 ^B.C. Rich са "внасяли" Дори има един дето е писал в темата и е имал досег с "внесените" китари Цитирай
Recommended Posts