fLiSk Публикувано Април 10, 2005 Публикувано Април 10, 2005 Значи на изложението във Франкфурт чух тази китарка и наистина много ме фпечатли. Както писах в темата за изложението, супер плътен тон, много състейн, много нисък екшън, добре изглежда... Най - убедителния аргумент е че на нея даже аз звучах все едно аха - аха да почна да свиря почти нормално. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Април 10, 2005 Отговорено Април 10, 2005 (Редактирано) аве ако имаше и тремоло...пък и превключвателя на адаптерите ми се струва че е на леко неудобно място поне за мен Редактирано Април 10, 2005 от spotlight_kid Цитирай
black_waltz Отговорено Април 10, 2005 Отговорено Април 10, 2005 е то ако ще е с тремоло по добре флойд да е но това си е китара с фиксирано мостче за някои това е предимство за превключвателя съм съгласен доста непрактично Цитирай
fLiSk Отговорено Април 10, 2005 Автор Отговорено Април 10, 2005 Мммм аз не обичам да има тремоло А пък первключвателите са най - малкия проблем тъй като Карвин са къстъм и се правят специално на ръка така че тия малките детайли можеш да си ги решиш при закупуването сам Цитирай
metalhammer Отговорено Април 10, 2005 Отговорено Април 10, 2005 а я обясни за адаптерите имат по 2 отворчета за струна за първи път виждам такива Цитирай
fLiSk Отговорено Април 10, 2005 Автор Отговорено Април 10, 2005 Ами адаптерите си ги правят те самите. Доколкото прочетохв сайта им адаптерите имат по толкова отворчета понеже това позволява сам да си настроиш нивото на звука за всяка струна по отделно (затова и са с винтчета ). Цитирай
DeathZone Отговорено Април 10, 2005 Отговорено Април 10, 2005 Лелеее мания ........ само Alan Holdsworth и Carvin ...... !!! :inlove: :violin: :guitar: :guitar: Цитирай
Rust Отговорено Април 10, 2005 Отговорено Април 10, 2005 е то ако ще е с тремоло по добре флойд да е че флойда какво е !? "тремоло" е понятието за floating bridge ако мога така да го кажа ... пък какъв вид ще е .... то реално Флойд Роуз е марка (малко като Jeep, дето пак си е марка , но на всички вдигнати offroad колици им се вика тука в БГ джипове :Р) ... не е вид бридж ... но те са инвентнали този тип тремове със заключване и т.н. ... затова сега и който прави такива им плаща лиценз иначе наистина доста интересни адаптри Като цена как вървят тези китари ? Цитирай
bulby Отговорено Април 10, 2005 Отговорено Април 10, 2005 На този модел съм му хвърлил око още от половин година насам. Точно каквото ми трябва е, а аз за тремоло не ща и да чуя Цената не е много ниска - около 1500$ мисля че струва един нов такъв хубавец. Но все пак като сравниш с разните ултра скъпи Гибсън Лес Пол и PRS китари, може да се каже, че е съвсем приемлива за такъв клас китара (а именно най-висок). Китара с подобни характеристики, но почти двойно по-ниска цена, е Ibanez SZ720. Цитирай
ba6 maistora Отговорено Април 10, 2005 Отговорено Април 10, 2005 ей те тва е най-яката на която съм свирил Цитирай
fLiSk Отговорено Април 10, 2005 Автор Отговорено Април 10, 2005 Ами Ангъре даже по - малко. Според сайта им е 1200 долара. А пък SZ на Ибанец... Абе не че е лоша, ама само на тегло е около 2 пъти колкото тая да еба. Ако тряя да свиря на такава редовно ше си създам фроглеми на кръста Цитирай
TONY Отговорено Април 10, 2005 Отговорено Април 10, 2005 флиск - купия без да се замисляш аз щях да го направя -ако съм във Франкфурт и ми стигат парите Цитирай
fLiSk Отговорено Април 10, 2005 Автор Отговорено Април 10, 2005 За съжаление 1во ще трябва да намеря купувач за фендера за да си позволя да си я взема. А и сега събирам пари за по - наложителни неща като билет до Мексико и едно кубе маршал . Но съм казал че когато имам парите това ще е Цитирай
Stone Free Отговорено Април 10, 2005 Отговорено Април 10, 2005 И аз се присъединявам към мнението, че китарата си беше направо мания, но... все пак да не забравяме факта, че я провахме през едно Легаси дето беше по голямо от мене :guitar: Цитирай
Recommended Posts