Jump to content
Българският форум за музиканти

Carvin Ct6m


fLiSk

Recommended Posts

CT6M.jpg

 

Значи на изложението във Франкфурт чух тази китарка и наистина много ме фпечатли. Както писах в темата за изложението, супер плътен тон, много състейн, много нисък екшън, добре изглежда... Най - убедителния аргумент е че на нея даже аз звучах все едно аха - аха да почна да свиря почти нормално.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аве ако имаше и тремоло...пък и превключвателя на адаптерите ми се струва че е на леко неудобно място поне за мен

Редактирано от spotlight_kid
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е то ако ще е с тремоло по добре флойд да е :( но това си е китара с фиксирано мостче за някои това е предимство :godbless: за превключвателя съм съгласен доста непрактично :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мммм аз не обичам да има тремоло :godbless: А пък первключвателите са най - малкия проблем тъй като Карвин са къстъм и се правят специално на ръка така че тия малките детайли можеш да си ги решиш при закупуването сам :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами адаптерите си ги правят те самите. Доколкото прочетохв сайта им адаптерите имат по толкова отворчета понеже това позволява сам да си настроиш нивото на звука за всяка струна по отделно (затова и са с винтчета ).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е то ако ще е с тремоло по добре флойд да е

че флойда какво е !?

"тремоло" е понятието за floating bridge ако мога така да го кажа ...

пък какъв вид ще е .... то реално Флойд Роуз е марка (малко като Jeep, дето пак си е марка , но на всички вдигнати offroad колици им се вика тука в БГ джипове :Р) ... не е вид бридж ... но те са инвентнали този тип тремове със заключване и т.н. ... затова сега и който прави такива им плаща лиценз :godbless:

 

иначе наистина доста интересни адаптри :( Като цена как вървят тези китари ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На този модел съм му хвърлил око още от половин година насам. Точно каквото ми трябва е, а аз за тремоло не ща и да чуя :(

 

Цената не е много ниска - около 1500$ мисля че струва един нов такъв хубавец. Но все пак като сравниш с разните ултра скъпи Гибсън Лес Пол и PRS китари, може да се каже, че е съвсем приемлива за такъв клас китара (а именно най-висок).

 

Китара с подобни характеристики, но почти двойно по-ниска цена, е Ibanez SZ720.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами Ангъре даже по - малко. Според сайта им е 1200 долара. А пък SZ на Ибанец... Абе не че е лоша, ама само на тегло е около 2 пъти колкото тая да еба. Ако тряя да свиря на такава редовно ше си създам фроглеми на кръста :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление 1во ще трябва да намеря купувач за фендера за да си позволя да си я взема. А и сега събирам пари за по - наложителни неща като билет до Мексико и едно кубе маршал :godbless: . Но съм казал че когато имам парите това ще е :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се присъединявам към мнението, че китарата си беше направо мания, но... все пак да не забравяме факта, че я провахме през едно Легаси дето беше по голямо от мене :guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.