search Публикувано Юли 10, 2007 Публикувано Юли 10, 2007 Та, един приятел си купи процесорче Behringer V-amp 2 и от ивесно време се мъчим да го настроим и да му запаметим ефекти...обаче неможем да намерим от къде, аджеба, се запаметяват ефектите? Може да ви звучи тъпо и дори смехотворно но се нурдаем от млако помощ. Моля някой ако е имал допир до такъв процесор да сподели някой тъй полезен съвет който да ни помогне да запаметим настроените от нас ефекти. Благодаря ви предварително. ПП: Ако съм забравил да спомена нещо исе присетя ще добавя по-късно ПП2: забравих да спомна че човекът допринесъл за разгадаване на " мистерията " Behringer V-amp 2 ще бъде сполетян от пенлива награда Цитирай
DILETANT Отговорено Юли 10, 2007 Отговорено Юли 10, 2007 Ами то в ръководството си го пише много ясно. Аз сега не си спомням как ставаше, понеже си продадох моя, но не съм имал проблеми със запаметяването. Цитирай
Fashion Отговорено Юли 10, 2007 Отговорено Юли 10, 2007 Натискаш номера на банката за 2-3 секунди/мисля ,че бяха букви/ и всички промени които си направил се запомнят.Успех. Цитирай
preIbanez Отговорено Юли 10, 2007 Отговорено Юли 10, 2007 ...когато разместиш настройките копченцето на съответната банка(A,B,C,D,E) започва да примигва...натисни го докато спре да мига и така ще запаметиш съответната настройка... Цитирай
drgoa.r Отговорено Юли 10, 2007 Отговорено Юли 10, 2007 FREE manual: http://www.behringerdownload.de/V-AMPIRE_V...2_ENG_Rev_D.zip Цитирай
Recommended Posts