Vertigo Публикувано Юли 8, 2007 Share Публикувано Юли 8, 2007 значи в нас имаме един усилвател "Резпром У 202" и въпросът ми е дали този усилвател ще е съвместим с ел.китара и дали ще може да върши работата или поне част от нея като китарен усилвател ? идеята на цялата тая работа е че в сряда ще си копувам китара и от това ще се реши дали ще си взема по-скъпа китара или китара и кубе . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bratmito Отговорено Юли 8, 2007 Share Отговорено Юли 8, 2007 Първо напиши с какви средства разполагфаш и на какви китари и кубе си се спрял,защото е доста относително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vertigo Отговорено Юли 8, 2007 Автор Share Отговорено Юли 8, 2007 ами мислех да си взема комплект от xxxx (squier affinity HSS bullet 150 dsp amp за 570лв) но в случай че тоя дет имаме върши работа ще си взема един vintage HSH или някой Jackson пак някаде за същите пари Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bai-goku Отговорено Юли 8, 2007 Share Отговорено Юли 8, 2007 Еми, както повечето народ ще те посъветва: вземи хубава китара. Е, и аз бих те посъветвал същото, защото за сега ще ти върши работа. Нали ще си чуваш какво свириш, пък и ще се упражняваш, ще се кефиш на чист звук и такам. Пък след време /месец, два примерно/ ще ти се иска да сложиш малко изкривения на звука и тогава ще му мислиш за кубе. Не знам, може и да си начешеш крастата с комплектчето и да го ползваш година и повече, но като станеш добър /ех, колко оптимистично/, ще искаш по-добро и по-добро. Ама така ще бъде и с сегашна по-скъпа китара Дам, нищо не казах.... аз бих си взел хубава китара. другото ще се нареди някак. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vertigo Отговорено Юли 9, 2007 Автор Share Отговорено Юли 9, 2007 еми то и аз мислех да си взема китарата ма не бях сигурен дали тоя усилвател става и за китара Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
interman Отговорено Юли 9, 2007 Share Отговорено Юли 9, 2007 Еми пич аз май те изпреварих с тоя комплект. Ако искаш да го вземеш ше трябва да изчакаш да докарат нов Братовчед ми, който е доста нвътре в тия неща пробва няколко китари и каза, че тая от комплекта е екстра и общо взето му хареса най-много от всички дето тества, а той пробва и по-скъпички. Кубето не е много добро, ама ми върши перфектна работа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vertigo Отговорено Юли 10, 2007 Автор Share Отговорено Юли 10, 2007 you bastard нищо ще докарат нов пък и аз може да си взема Jackson JS30 dkt иначе честито за комплекта а на кубето иначе му е супер distortiona Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts