джани Публикувано Април 9, 2005 Публикувано Април 9, 2005 http://www.visiarts.com - пускаме ноти, без да съм уверен, че въобще ще ги купува някой. Извън всичко тривиално, пускаме и Hal Leonard. Там каталозите изглеждат така: Guitar Tablature Adult Contemporary | Alternative Rock | Bluegrass | Blues | Christian | Christmas | Classic Rock | Classical | Country | Folk | Jazz | Latin | Love & Wedding | Metal | Movies | Pop | Progressive Rock | R&B | Rock | World Music | 50's | 60's | 70's | 80's | 90's Piano Solo Adult Contemporary | Blues | Broadway | Children's | Christian | Christmas | Classical | Country | Jazz | Latin | Love & Wedding | Movies | Pop | R&B | Rock | TV | World Music Bass Tablature Alternative Rock | Blues | Jazz | Metal | Pop | Progressive Rock | R&B | Rock и така нататък. Въпросът ми е към професионалистите - имат ли нужда точно от това. Провокира ме темата за теорията - доколко е полезна, има ли смисъл да се познава и какво е достатъчно да се види или чуе, за да звучим интересно и съвременно. Цитирай
musicman Отговорено Април 11, 2005 Отговорено Април 11, 2005 На мен лично би ми било много полезно. Особено поради факта, че цените са същите като на Hal Leonard !!! Още не съм разгледал целия каталог но със сигурност бих и ще поръчак от вас ако това са условията Цитирай
джани Отговорено Април 11, 2005 Автор Отговорено Април 11, 2005 На мен лично би ми било много полезно. Особено поради факта, че цените са същите като на Hal Leonard !!!Още не съм разгледал целия каталог но със сигурност бих и ще поръчак от вас ако това са условията Това са. Надявам се да са добри. Цитирай
metalhammer Отговорено Април 14, 2005 Отговорено Април 14, 2005 Братле земи си оправи сайта - има доста грешки: китара за 7 бона фус машина с форма на педал за каса и тн Цитирай
джани Отговорено Април 14, 2005 Автор Отговорено Април 14, 2005 Братле земи си оправи сайта - има доста грешки: китара за 7 бона фус машина с форма на педал за каса и тн Тази китара ли имаш предвид? - G & L GUITARS BY LEO, CALIFORNIA – USA - така ми е дадена в каталога, не знам защо всичките негови китари са скъпи, има и негови патентовани части, често използва и блатен ясен..Честно казано, знам го само от този каталог, няма адрес на site. Оставили сме го за шик, както и една флейта - Sankyo - златна - за 15 350 лв. Има и един кларинет, на който сме сбъркали цената - пише 210 лв, а тя е 1210, много питат за него. Другите неща се надявам, да са в нормата... Цитирай
lenochka Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 http://www.visiarts.com - пускаме ноти, без да съм уверен, че въобще ще ги купува някой. браво, невероятно, как се сети :think: Цитирай
джани Отговорено Април 19, 2005 Автор Отговорено Април 19, 2005 браво, невероятно, как се сети Ако черпиш, мога и да ти кажа. Цитирай
DeathZone Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 Малко офтопик ама да си кажа. Не знам каква ви е търговската политика но ако ZW-44 WYLDE OVERDRIVE се продава за 150 лева в щатите , вие искате 300 лв. в БГ. Леко нагло а!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! цена в БГ цена в щатите Или пък вашият модел е с автограф от Zakk? Има и по крещящи примери , но не искам да отделям повече от времето си!!! Цитирай
Topsun Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 абе има мито и транспорт,пък и хората трябва да изкарат някой лев.... Цитирай
джани Отговорено Април 19, 2005 Автор Отговорено Април 19, 2005 Малко офтопик ама да си кажа. Не знам каква ви е търговската политика но ако ZW-44 WYLDE OVERDRIVE се продава за 150 лева в щатите , вие искате 300 лв. в БГ. Леко нагло Dunlop e USA фирма. Митото за EU е 5 - до 8%, за останалите, включително за USA е 35%. Да кажем, че ни го дават и в Европа за 100 $ = 150 лв. Мито не може да не се плати, защото няма да си го получим. 35% от 150 лв = 52.50 150 + 52.50 = 200.50 лв. След това се налага да се плати върху тази сума ( а към нея прибавят и разходи за транспорта, но аз няма да ги слагам) ДДС - 20% ДДС 20% от 200, 50 = 40.10 Общо - 240.60 Нашата цена е 292 лв. Разликата е 51 лв. В тази разлика има и транспорт, и разни други дребни разходи. Ако ние го продадем за 150 лв, свалим всички разходи, които описах горе, донесем го пеш без пари и не вземем една стотинка за услугата, трябва да го купим за 61,70$. За съжаление никой няма да ни го даде за толкова. Ако искаш, провери втората сметка. Цитирай
джани Отговорено Април 19, 2005 Автор Отговорено Април 19, 2005 Да кажем, че ни го дават и в Европа за 100 $ = 150 лв.Мито не може да не се плати, защото няма да си го получим. 35% от 150 лв = 52.50 Дообяснявам - мито от 35% е за стоки, които не са ПРОИЗВЕДЕНИ в Европейската общност. Дори доставчика да е от Европейската общност, той няма да посмее да даде сертификат за произход за нещо, произведено извън общността. Затова митото ще си е 35%. Цитирай
DeathZone Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 Мдаааа ... жалко ... аргументите са сериозни. Аз лично не бих си купил с такава надценка. За съжаление от всичко казано по горе излиза че търговията с подобен тип стоки е лудост. В крайна сметка пазара си е пазар и нека той да си каже тежката дума. Цитирай
джани Отговорено Април 22, 2005 Автор Отговорено Април 22, 2005 Мдаааа ... жалко ... аргументите са сериозни. Аз лично не бих си купил с такава надценка. За съжаление от всичко казано по горе излиза че търговията с подобен тип стоки е лудост. В крайна сметка пазара си е пазар и нека той да си каже тежката дума. Чакаме 2007... Все си мисля, че ако имаш някаква страхотна идея, си струва да похарчиш малко пари, докато някой друг не се е сетил за същото. Шанцът за шестица е много по-голям от тотото. Цитирай
Recommended Posts