Jimmy Page Отговорено Септември 7, 2007 Share Отговорено Септември 7, 2007 Просто мислех че мога да помогна на някой(на мен ми помагат)тва е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Септември 7, 2007 Share Отговорено Септември 7, 2007 Стига де, недей да ревеш сега Никой не е искал да те офенсне Да, те помагат на гърлото, за това са направени, не е чудно че помагат и на теб. Но замисли се дали и ти сам ще ги ползваш, след като разбра, че са вредни толкова, колкото и полезни. Аз, например, доскоро имах навика да злоупотребявам с Неоангин... Сега обикалям по зъболекарските кабинети и се чудя защо ми се ронят зъбите като стена на стогодишна сграда... Просто употребата им трябва да се ограничи до минимум, да се взимат само ако нищо друго не помогне. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CrystallineDry Отговорено Септември 7, 2007 Share Отговорено Септември 7, 2007 Не знам дали сте чували, но едно сурово яйце да изпиеш също помага. На мен поне... гнусничко е малко и тряя се внимава през лятото заради салмонелата(салмунела, честно не знам как се пише), но иначе 30 преди концерт и съм реди )) хаха така де ready Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mandalay Отговорено Септември 7, 2007 Share Отговорено Септември 7, 2007 Пиеш 30 яйца преди концерт!!!??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CrystallineDry Отговорено Септември 7, 2007 Share Отговорено Септември 7, 2007 не моа да едит-на затова ще го направя тук. Това което исках да напиша е че 30 МИНУТИ преди концерт си глътвам по едно сурово яйце.... сори за недоразумението Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jimmy Page Отговорено Септември 7, 2007 Share Отговорено Септември 7, 2007 (Редактирано) И аз съм го чувал това за суровото яйце но никога не съм го пробвал, щото ми се стори малко гнусно, но всяко хубаво нещо си иска жертви де Редактирано Септември 7, 2007 от Jimmy Page Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CrystallineDry Отговорено Септември 9, 2007 Share Отговорено Септември 9, 2007 Хм еми не е нужно да си правиш гъргара с него... просто го глътваш... не е непоносимо гадно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jimmy Page Отговорено Септември 10, 2007 Share Отговорено Септември 10, 2007 Ми ще пробвам.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
preIbanez Отговорено Септември 11, 2007 Share Отговорено Септември 11, 2007 ...аз при записи ям масло...и понякога го смесвам с мед за да не повърна... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Септември 11, 2007 Share Отговорено Септември 11, 2007 Аз не съм специализиран певец, но мога да пея и съм учавствал в разни изяви и съм пробвал да гълтам сурово яйце. Не се шашкайте наистина помага. Не е много приятно, но наистина си струва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Септември 11, 2007 Share Отговорено Септември 11, 2007 Вие го изкарахте това яйце универсална панацея, а това е далеч от истината. На мен въобще не ми е помагало, тоно обратното. Така че, преди да обяснявате, че яйцата оравят чудеса с гърлото, обяснете, че това е индивидуално и помагат не при всеки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CrystallineDry Отговорено Септември 12, 2007 Share Отговорено Септември 12, 2007 Мислех, че е близко до ума... Това, което правим ние е да споделяме мнение... ЛИЧНО мнение... всеки четящ би направил връзката, че това, което споделяме е индивидуално. Нормално е нещо, което помага на теб, да не помогне на мен... Никой не е тръгнал да възхвалява яйцата, като такива. Аз го знам това за яйцата от други хора(доста на брой), на които им е помогнало. Това, че на някои не помага ... еми те да си се оправят... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Септември 12, 2007 Share Отговорено Септември 12, 2007 На мен лично ми действа позитивно , но познавам хора , които после не могат да пеят така че .. който е куражлия да пробва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Септември 12, 2007 Share Отговорено Септември 12, 2007 CrystallineDry, те много хора казват и че като таковата ти поникват косми между пръстите, ама... не е задължително да е вярно. Не се пали толкова. Вместо това, за да сме полезни на останалите, дай логично обяснение защо яйцата биха били полезни... Ако погледнеш в частта с важните теми, ще видиш, че там съм писал за меда, пчелните продукти и някои билки... Но не съм писал само "медът помага, билките също", дал съм малко по-подробно, почти научно инфо, за да подкрепя тезата си. Целта - да бъда полезен на останалите тук. А това какво е близко до ума въобще не ми го разправяй... Малко по-отпреди теб съм тук и съм виждал как голяма част от певците тръгват като стадо овци нанякъде, само защото някой, който минава за разбирач им е напълнил главата с непроверена, дори невярна информация. Ето една причина яйцата да не са полезни (пътя е чисто логичен, но това е обяснението, което си давам на факта, че на мен не ми помагат, а напротив): Значи, самата консистенция на яйцето в суров вариант, плюс неприятният му за много хора вкус, действат както всичко подобно на чивека - предизвикват гадене и позиви за повръщане. Въпросните позиви са свързани с напрягане на мускулатурата, отговорна за гласовия апарат, което го разстройва. Още повече, че ако успееш да повърнеш, самите стомашни киселини са малко или много дразнещи за лигавицата на гърлото (доста по-силни са от всичко, попадащо там по принцип)... Та... Дали е полезно за гласа подобно нещо? Едва ли... Това беше само пример как човек, който дава съвет, трябва да поеме не само благодарностите за него, а и отговорността, че някой може да го послуша... Да не бъдем безотговорни поне тук, ок? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CrystallineDry Отговорено Септември 13, 2007 Share Отговорено Септември 13, 2007 Извинявам се предварително, ако подведа някого с моите недоразработени научно коментари. Следващият ми пост ще бъде подкрепен със специализирана литература, за да се избегнат недоразумения. Конкретно за яйцата, моля всички прочели пост-а ми да НЕ пият яйце докато не намеря необходимата ми литература по въпроса, за да не съм отговорна за нечий провален концерт/участие. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts