the_gorer Отговорено Април 9, 2005 Автор Отговорено Април 9, 2005 Fenix, я не сом животно, я сом неандерталец. Цитирай
Fenix Отговорено Април 9, 2005 Отговорено Април 9, 2005 Fenix, я не сом животно, я сом неандерталец. А разликата се изразява във? Цитирай
the_gorer Отговорено Април 9, 2005 Автор Отговорено Април 9, 2005 "Това ние много добре го знаеме, ехехе!" Ами нещо като разликата между скарабея и скакауеца - и двете са насекоми, ама едното вика "леблебия" по пернишки. Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 10, 2005 Отговорено Април 10, 2005 Абе и в крайна сметка никой никого не е насилвал да става китарист! примерно пианистите мисля че нямат такъв проблем с пръстите-преклалифицирай се Цитирай
Glacierise Отговорено Април 11, 2005 Отговорено Април 11, 2005 Пич, ако ти се бели кожата - авитаминоза доста вероятно. И аз съм го имал, и сестра ми. ЯКО витамин А му е мамата. Също витамин D, и B комплекс. Препоръчвам ти Centrum витамини - скъпи са, ама вършат работата, за разликата от евтините боклуци. Витамин А има в 2 разновидности - на хапчета и за мазане. Тоя за мазане е супер ефективен при възстановяване на кожата - оправял ме е при изгаряне 2ра степен! Мажи си пръстите с него, и вкарвай орално хапченцата, и ше опраиш. Иначе - нормално е след първоначалното загрубяване, кожата ти да свикне и пак да стане мека. А гаджето точно на тия места го гали по-малко и ближи повече Нема да се разсърди, вервай ми Цитирай
Henderson Отговорено Април 11, 2005 Отговорено Април 11, 2005 На мен от доста време ми се е образувала мъртва кожа на пръстите на лявата ръка. Даже и отпечатаците вече не си личат И вече нямам проблеми с мазоли и белене на кожата!А относно другия проблем, досега не са се оплаквали от грубата ми ръка, ама то зависи как пипаш А вече за езика хавата си е ясна Там всеки обича да се раздава :violin: Цитирай
Bassko Отговорено Април 11, 2005 Отговорено Април 11, 2005 Според мен просто кожата ти е много нежна! Ако не те дразни няма страшно! И не слагай крем на върха на пръстите! Цитирай
DaftFunk Отговорено Април 12, 2005 Отговорено Април 12, 2005 (Редактирано) Абе де да знам копеле.... аз свиря с 10-ки и то от сума години ама не са ми толкова груби пръстите ..... верно по груби са от на дясна ръка ама чак пък гьон!!?!?!?!?! Като чета мнения излиза че имам извънземни пръсти щото са леко загрубели. А за врязване или кръв никога не ми се е случвало.... въпреки че кожата ми е по финна даже доста нежна.... не знам.... Ако си вземеш по тънки струни може да се пооправи положението. Редактирано Април 12, 2005 от DaftFunk Цитирай
Guest kura Отговорено Април 13, 2005 Отговорено Април 13, 2005 в началото на моето свирене-6-7г.назад свирех на 1 кухарка(родната ''кремона'')и добре,обаче веднаж,дваж,докато свирехме с 1-ни пичове акустично,така яко си свирех,чеси нараних прастите и на 2-те раце,без да забележа...та си свиря и си свиря,по едно време поглеждам китарата мама му стара-тя беше цялата в крьв :exclaim: а аз даже не сам забелязал мазалото... :guitar: + = :wall: Цитирай
Recommended Posts