TONY Публикувано Април 8, 2005 Share Публикувано Април 8, 2005 металзоната е позната като звук на повечето от вас - вече се е наложила като стандарт в настапикутийките(тук вече се изживявам като дядо Ви Вазов и творя нави думичка от сорта на драснипаликлечица - тоест кибрит - причината е че навремето им викахме педалчета- ама сега меките китки придадоха друг смисъл на думата) -супер достатъчно гейн,но има едно ефтино жужене дето трудно се маха джакхамъра на маршал е горе-долу същата работа - има повече английски звук и по малко гейн от зоната интерес предизвика у мен АМТ метълайзера - досега бях чувал само семплите от Налби - обаче тъй като той е факир дето и от зум звук вади,2. правил е записите директно в компютър и със спийкър симулация - а не китара-ефект-комбо и микрофон и 3. предубеденост към неща мейд ин раша, исках лично да се убедя за какво става дума установих че амт металайзера не е по лош от горните 2 относно звука с разликата че няма мидъл и панорама за нея-което улеснява намирането на звук и намалява възможностите за различен тип саунд-което за тези ефекти така или иначе е трудна работа и той, когато гейна е след 15 часа - почва да вкарва шум и другите 2 го правят общо взето можеш да направиш 2 звука един за ритъм с по малко гейн и друг за жица-буташ гейна напред според мен от фирмата е трябвало да го кръстят - Шред металайзър - - в смисъл, че не е нито дет, нито траш ефект - най вече е за хард анд хеви шредин тип жица - супер за дабълхенди - например нещо от рода на Кип Уингър с Реб Бийч така че спокойно купувайте АМТ ефектите - бива си ги! а пък ако искате нещо още по така - питайте ме за дигитеч гсп7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ProjectHamsterdam Отговорено Април 8, 2005 Share Отговорено Април 8, 2005 Радвам се, че ти харесва. :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rust Отговорено Април 8, 2005 Share Отговорено Април 8, 2005 еми аз имам 2 АМТ-та в момента .... Dist.Station и California Sound .... имах и Fatal Tube, който вече е на Niki123bg мога само да ги похваля и 3те .... Matias Ia Elduhn (последното не знам така ли се пишеше) ... абе на Freak Kitchen лудия фен дрънчи с Fatal Tube ... заподозрях го в едно видео (след като Налбантов ми пусна мухата), а в друго направо си се похвали човека че свири с него. Да , шумнички са малко , но дават наистина доста гейн и като за това си качество няма как ... все пак мисля че е в границите на нормалното . К'во друго да кажа ... недостатък -> трудно се купуват иначе ... за момента като бюджетно ориентиран китарджия с тях си свиря и предполагам още не малко време ще е така . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts