TrumpetNick Публикувано Юли 5, 2007 Публикувано Юли 5, 2007 (Редактирано) След малко лутане намерих най-после куде е правилното място И така, привет на всички, аз се казвам Николай, на 31г, свиря на тромпет и работя като оркестрант във Филхармония Видин. След многогодишно странстване в западна Европа с образователна цел, реших да се завърна в родна България. Както може да се предполага, имам висше образование, обичам да слушам най-вече класика и джаз. За по-любопитните има повече информация тук http://nikolayilievtrom.tripod.com/ За съжаление няма възможност за страница на кирилица в момента...ами оправяйте се кой на англиски, кой на френски....дано тази снимка не е прекалено голяма.... Редактирано Юли 6, 2007 от musicman Цитирай
Gogo-Krossfire Отговорено Юли 5, 2007 Отговорено Юли 5, 2007 Здрасти Супер, образован и опитен музикант Моите уважения Цитирай
TrumpetNick Отговорено Юли 5, 2007 Автор Отговорено Юли 5, 2007 Моя уебсайт не си дава снимката...съжалявам, май ще трябва да използвате линка Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 5, 2007 Отговорено Юли 5, 2007 Здрасти, страхотно е да идват профита... Кажи нещо за свиренето, къде, как, защо и колко? Цитирай
TrumpetNick Отговорено Юли 6, 2007 Автор Отговорено Юли 6, 2007 Свирене има колкото душа иска, но парите са малко...ама к'во да се прави такъв е музикалният живот в Българиа. Взе да ми омръзва да свиря са Брамс, Йохан Щраус, Моцарт и тука таме Бетовен....но кой знае може и това да се промени...Ами нали сме про и трябва да свирим това, което се иска от нас...Ще се оправим...според накой изследвания след около 100г Цитирай
Тони96 Отговорено Юли 7, 2007 Отговорено Юли 7, 2007 (Редактирано) И мене ме радва много, когато се появи на хоризонта музикант от такъв ранг и класа!!! Ами мога само да пожелая големи творчески (и не само) успехи!!! Редактирано Юли 7, 2007 от Тони96 Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Юли 13, 2007 Отговорено Юли 13, 2007 Браво,браво само така признавам си, от теб чувам запърви път че във Видин има симф.оркестър Бре много се размножиха тия оркестри сега се разрових гледам и саит има. Цитирай
Recommended Posts