Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Ааааа верно ли бе :wow: :headbang: тва трябва да се издири!!! сега ще се разджиткам из нета иначе в момента от теб чувам за тази игра... дано да намеря нещо по този въпрос :headbang::rolleyes:;)

струва ми се че бъркаш нещо Silicon & Synapse със Interplay, а те нямат нищо общо :godbless::godbless:

Отговорено
  boogerman написа:
струва ми се че бъркаш нещо Silicon & Synapse със Interplay, а те нямат нищо общо :headbang::headbang:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:;)

Не ги бъркам. Те са Близард, а интерплей са си Интерплей.

Жалко, че не знаеш тая ига аз я търся от тооооолкова време и в адски зарижбяваща. Аз имах само демото едно време. Надявах се да ми помогнеш с това как се казваше, но.... :godbless:

Значи името и беше нещо като Black Thorn, BLackthrone, Black stone... Ама не мога да си спомня. Адски маниашка е точно заради това криене. аа, имаше и един спешъл скил да стреляш назад, гледайки напред :godbless:

бтв, дори и управлението и беша абсолютно същото като на Лост Викингс.

Това май им е първата игра като БЛизард. Спомням си че логото им излизаше в началото на игрицата, след това на Интерплей :headbang:

Отговорено

Еееее, "Улицата" е класика!

:headbang::headbang:;);););) - само това мога да кажа за тез дзверове безподобни.

Вий стье котьенца, бе, викам им, не стье лъууее, да се борите кат лъууе!

Ша дадем, няма 'а ва остаим. Щом е за културата! Ний обичами културата...и бахура...

Айде добре заварил ще кажа аз.

П.П. Абе да не си ми клонинг или изгубен брат-близнак? ;) Като гледам имената в частта за вдъхновители... :green:

П.П. 2 Румен Сираков беше един от първите дето ми показа разни украшения в народната музика. От няколко години обаче са му много зле ръцете... ;)

Отговорено

абе boogerman-е,трябва да са напиим и то многу,ма кът звънни тилифонъ тряа дъ тичум дъ нъмълйъ тиливизувъ и ствавъ многу сложну,мъ бирътъ я каминицъ,тъка чи.....нъздрави ;)

P.S.б*х маа му,аз ако така говоря,до сега да съм се гръмнал....тва да не е стойка,която е от околните села на пловдив ;)

Отговорено

Душманин, братче, знаеш къф як фаянс са пуснали каде "Солунска" :lol:

За Румен Сираков знам :-( преди време исках да ходя на уроци при него само, че човека ми намекна к'во му е положението и не стана работата :cheers:

'са напийм и с тебе а??? :cheers:

Топсъне, я Каминица ни пия, ама ако се прежалиш за Загорка или Шуменско червено може да trink39.gif ...ако имаш път насам де :headbang:

P.S. Жулим и домашна B) може и направо от дамаджаната trink21.gif

Отговорено
  boogerman написа:
Душманин, братче, знаеш къф як фаянс са пуснали каде "Солунска" B)

За Румен Сираков знам B) преди време исках да ходя на уроци при него само, че човека ми намекна к'во му е положението и не стана работата :cheers:

'са напийм и с тебе а??? :lol:

Топсъне, я Каминица ни пия, ама ако се прежалиш за Загорка или Шуменско червено може да trink39.gif ...ако имаш път насам де :headbang:

P.S. Жулим и домашна :cheers: може и направо от дамаджаната trink21.gif

и аз пия шуменско и загорка;)

P.S.тва е колкото лафа да мине;):-(

Отговорено

А дубриутро и на тебе :headbang:

Аз ще му предам ама кажи поне от кой, че така по ник само не мога да те разкрия кой си :D (може и по ПМ ако си срамежлив) :D

:hello: