Jump to content
Българският форум за музиканти

Boogerman


Recommended Posts

Здравейте, от скоро редовно посещавам вашия форум ( :blink:;)B)) и днес спонтанно реших, че вече му е дошло времето да се разпиша и в темата Самопредставяне ;)

... а сега по дневния ред на номерата от формичката предложена от другарката Снежанка:

 

номер единио: Nickname - специално за тези, които не са прочели името на темата - boogerman (идва от онази яка игричка на Interplay с един мърльо дето през цялото време се оригва и мета наляво и надясно сополи и така трепе гадовете* :lol: )

 

две: Възраст - 26-27 там некъде

 

три: Образование - понеже все не мога да навия сестра ми да ми напише дипломната работа май ще трябва да се преборя с мързела си някакси и да си я напиша сам ;):-( ... не задруго ами за да завърша така нареченото Висше образование, което пък невиждам с кво толкова ще ми промени живота към по добро :think: (такива ми ги говореха наще като бях малък ;) )

 

4етири: Вашият инструмент - китара... и на бръмбъзък се опитвам ама там по лаишката :lol: имам голям мерак да се науча и на кавал... подариха ми преди време много як инструмент (ТВА БЕЗ МАЙТАП - ДА НЕ ЧУВАМ СМЕХ!!! :killyou: :killyou: ) ама все не мога да си намеря даскал, пък и време нямам много :-(

 

пет: Предпочитан музикален стил - Секакъв (обаче ич не аресвам популярен фолклор и музичка тип MTV :no: ) особена слабост ми е българската народна музика (по специално шопска и родопска) ;);):happy:

 

6ес: Вашият вдъхновител - ама те са толкова много че ще изброя само тези за които се сетя в момента ;) SADE, Dream Theater, Joe Pass, Farmers Market :cheers: , Теодосий Спасов, Румен Сираков, Ибряма, Стунджи, Атешхан Юсеинов, Петър Ралчев, Ангел Димитров (особено с Brainstorm), Влатко Стефановски, Vai, Scott Henderson, TOTO, SRV, Eric Johnson, Andi Timmons, OZZY-то, Zakk Wylde, Tower of Power и още хиляди други талантливи музиканти. :cheers::ph34r::beer::huh::lol: пред всички тях

седем: Досегашни (не)реализирани проекти: нищо за което да се е разчуло :-( в момента съм се отдал телом и духом на нашата групировка Wasabi, която я поддържаме с още няколко съфорумци ;)

осем: Странични интереси - Всякакви PC, PS и други конзолни игрички (особено BLIZZARD-ските :inlove: ), а също така се грижа и за колекцийката си от диевекси ;) , абе с две думи умрем за игрички и филмчета :lol: ... Май тука трябва да спомена и приятелката ми :inlove: 246.gif, 'щот от гледна точка на музиката тя верно си е страничен интерес :green:

 

девет: В кратце(или с две думи за вас самите): за да не се повтарям ми вижте титлата под аватара (даже не с две ами с една дума съм го казал ;) )

 

 

*за справка виж аватара - б.а.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...boogerman (идва от онази яка игричка на Interplay с един мърльо дето през цялото време се оригва и мета наляво и надясно сополи и така трепе гадовете* :cheers: )

 

чак сега осъзнавам връзката между бугърмен и уасаби - сополите! :ph34r::blink::beer:

(то уасабито е нещо като самурайски хрян и като хапнеш на закуска, имаш муниции за цял ден - бел. ред.)

 

Досегашни (не)реализирани проекти: нищо за което да се е разчуло :happy: в момента съм се отдал телом и духом на нашата групировка Wasabi, която я поддържаме с още няколко съфорумци  :huh:

 

люде, бройте ме и мен за групировката, а живот и здраве - може и да се разчуе из квартала! :cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@qbodp броим те ;):P а за уасабито незнаеш колко си права :)

@JoiNT_NaTuRe ми то си требва да си се поддържаме такива за да не изчезнем съвсем от лицето на земята :D

@Topsun от бая време верно ама здрасти и на тебе :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@JoiNT_NaTuRe ми то си требва да си се поддържаме такива за да не изчезнем съвсем от лицето на земята

Как ше изчезнем бе, роят се роят белите пеперуди... :green:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха добрютро ти - от кога си тук, а чак сега да се зачетеш в "Самопредставяне"-то :headbang: .Не те ли подкупих достатъчно с любезност теб... :think:

 

Живот и (на)здраве да се видим ня някоя от срещите викам :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всякакви PC, PS и други конзолни игрички (особено BLIZZARD-ските :inlove: ),

:):headbang::headbang::headbang::headbang:

Ах голяма слабоста са ми и на мене :inlove:

 

АЙДЕ ВИЛКОМЕН!! :green:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха добрютро ти - от кога си тук, а чак сега да се зачетеш в  "Самопредставяне"-то  :headbang: .Не те ли подкупих достатъчно с любезност теб... :think:

 

Живот и (на)здраве да се видим ня някоя от срещите викам :headbang:

абе и аз се надявам в най - скоро време да се домъкна и аз на поредната срещичка та да са напийм, както казват в Пловдив :) (Topsun-а и uraganski да не правят физиономии :headbang: т'ва че са оттам ние много добре го знаеме)

 

Фениксе разбирач си братче :headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Живот и (на)здраве да се видим ня някоя от срещите викам :(

абе и аз се надявам в най - скоро време да се домъкна и аз на поредната срещичка та да са напийм, както казват в Пловдив :godbless: (Topsun-а и uraganski да не правят физиономии :godbless: т'ва че са оттам ние много добре го знаеме)

 

Фениксе разбирач си братче :godbless:

Алоооо,чичо, ти защо кашляш :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@miro ще си помисля братче ама при условие, че ми плащате репетициите :P

@горъре пич си копеле, кефя се че и друг в тоя форум е чувал за класиките на Interplay :D:):D Сега ако кажеш, че си джиткал и на Lost Vikings че се черпиме вече (btw тази игра за тези, които не знаят я създават някакви си Silicon & Synapse, които по-късно се применуват на по благозвучното BLIZZARD и след година избиват рибата с новото си творение Diablo :rolleyes::D:D )

@uraganski сега ше ти извадим тати от левата ноздра един от сопол 83-та година :-( :wall: :wall: :wall:

 

Дриги фенове на BLIZZQARD и "Улицата" да се намират тъдява??? :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@горъре пич си копеле, кефя се че и друг в тоя форум е чувал за класиките на Interplay :happy::beer::cheers: Сега ако кажеш, че си джиткал и на Lost Vikings че се черпиме вече (btw тази игра за тези, които не знаят я създават някакви си Silicon & Synapse, които по-късно се применуват на по благозвучното BLIZZARD и след година избиват рибата с новото си творение Diablo :rolleyes:;):rolleyes: )

@uraganski сега ше ти извадим тати от левата ноздра един от сопол 83-та година :ph34r: :wall: :wall: :wall:

 

Дриги фенове на BLIZZQARD и "Улицата" да се намират тъдява??? :rolleyes:

Аааааа пич! :D

Извинявай ама Лост Викинг е просто най-най бруталната класика :headbang::headbang::headbang: . Интерплей са големи... поне бяха големи :D

Близард ;):godbless::godbless: . Айде щом тъй ще си говорим - имаше една игра на Интерплей и Близард (вече са си се казвали така). Използва енджина на Лост Викингс. Рахождаш се с един типш из едни мини и тепеш чудовища. Раличното и от повечето игри такива, е че можеш да се промъкваш и да се криеш в сенките, нещо което дори и в Дуум 3 не можаха да го сложат.

Въпросът за втора сигурна сума (първата я спечели със Silicon & Synapse) -

Как се казва това произведение на изкуството?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.