fluxa Публикувано Юли 1, 2007 Публикувано Юли 1, 2007 Значи хора става дума за неква джаджа дето май се лапа и издава много интересни такива жужащи тонове.Стоян Янкулов я ползва доста в неговите парчета.Мисля че е американска джаджа и я ползват много в кънтри музиката. ПОМОЩ!Кажете как се казва тва нещо мерси Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Юли 2, 2007 Отговорено Юли 2, 2007 Значи хора става дума за неква джаджа дето май се лапа и издава много интересни такива жужащи тонове.Стоян Янкулов я ползва доста в неговите парчета.Мисля че е американска джаджа и я ползват много в кънтри музиката.ПОМОЩ!Кажете как се казва тва нещо мерси Мда ами по това което описваш сигурно става въпрос за Drumboy или още Брамбазък -използва се не само в кънтрито но и в българската народна музика. п.п Между другото те повечето перкусии са странни инструменти! Цитирай
XAS Отговорено Юли 4, 2007 Отговорено Юли 4, 2007 Значи хора става дума за неква джаджа дето май се лапа и издава много интересни такива жужащи тонове.Стоян Янкулов я ползва доста в неговите парчета.Мисля че е американска джаджа и я ползват много в кънтри музиката.ПОМОЩ!Кажете как се казва тва нещо мерси Мда ами по това което описваш сигурно става въпрос за Drumboy или още Брамбазък -използва се не само в кънтрито но и в българската народна музика. п.п Между другото те повечето перкусии са странни инструменти! Казу /Kazoo/ - ето още един инструмент, който се използва в кънтри музика и архаичен джаз. Също се лапа и издава странно смешен звук. Цитирай
Recommended Posts