alexthegreat Публикувано Юни 29, 2007 Публикувано Юни 29, 2007 Привет ви, реших и аз най-после да се пробвам с пустия Addictive Drums. Намирам го за доста полезен и даващ лесни резултати (в сравнение с Ezdrummer; DFH не съм ползвал). Освен това, за да е пълна софтуерната салата вкарах и малко бас през IK Ampeg (да тествам и него) и китара през GuitarRig 2. Честно казано, досега бях доста обезкуражен относно способността ми да докарам някакво прилично звучене на разните ми идеи - винаги ставаше сериозна боза, вероятно чистотна. Този опит обаче ми вдъхна малко кураж, че нещата не са съвсем безнадеждни. Със сигурност не е върха и има какво да се пипа..затова ще съм благодарен на съвети относно миксирането. Имам чувството, че ми се губи някаква част от диапазона..някак постничко ми звучи..да вкарам ли още една кирата? Стил: Метъл (с неясен подстил) http://svetulko.hit.bg/My_Music/My_Theme_1...th_bass_1_1.OGG Използвани: китара: Stagg -> Берингер DI box ->PC (mic in)-> Samplitude host->GuitarRig 2 (пресет: пипан Frankimpelli) бас: дялкана Кремона->Берингер DI box->PC (mic in)-> Samplitude host->IK Ampeg барабани: Addictive drums - мой пресет на базата на фабричния Metal Lig (или нещо подобно) слушалки: AKG K-55 Свиренето на бас НЕ ми е най-силната черта, пък и ПЦ-то свиреше неравномерно, че е слабичко Шумът (особено в началото) е от баса...някак лови излъчването от ПЦ-то Цитирай
ANDiTKO Отговорено Септември 1, 2007 Отговорено Септември 1, 2007 Качи го отново 404 - file not found файлът, който се опитвате да достигнете не бе намерен Цитирай
alexthegreat Отговорено Октомври 11, 2007 Автор Отговорено Октомври 11, 2007 Там е вече. Извинете..бях го затрил. Даже добавих и една по-стара версия с по-малко набичен бас http://svetulko.hit.bg/My_Music/My_Theme_1...0_with_bass.OGG За съжаление свирнята е една и съща Цитирай
Recommended Posts