Продуцент Публикувано Юли 18, 2023 Публикувано Юли 18, 2023 Здравейте, Аз съм пенсионер и търся музикална група(и) в София, която би се съгласила да направя видеозаснемане на част от някоя тяхна репетиция - около 15-20 минути, с условието, че едно и също парче (по техен избор) ще бъде изпълнено 3-4 пъти. Стилът няма значение, може дори стари градски песни или пък чалга, въпреки че това ще бъде доста смущаващо. Снима се с малка любителска камера, втора употреба, DSLR и един телефон, така че може и нищо да не се получи. Заснемането е с цел събиране на материал, т.к. искам да се науча да работя с една безплатна програма за видео редактиране. Възможно е използване на 3D и FX ефекти, които да направят музикантите да изглеждат по необичаен начин в част от видеото. Възможно е изискването поне един от музикантите да облече за кратко зелен костюм, който ще му бъде предоставен. Възможно е да поискам по време на снимките една госпожица да имитира свирене на някой от инструментите на групата. Нищо от заснето няма да бъде публикувано или разпространявано по какъвто и да е начин. Всичко ще бъде собственост на групата, макар че защо са им пенсионерски DIY клипове. Подкрепете българските пенсионери! Започваме веднага щом минат жегите, някъде в началото на м. септември. Ако това представлява интерес за вас, можете да ми дадете линкове към изпълнения на групата, да пишете в темата, или ако се притеснявате - на лични. Макар и не веднага, в срок от една седмица ще отговоря на всички. Поздрави, Цитирай
Продуцент Отговорено Юли 25, 2023 Автор Отговорено Юли 25, 2023 Мислих, че ще има наплив от желаещи аматьорски групи и дори се притесних, че ще трябва да откажа на някои, а то се оказа, че няма нито една желаеща. Явно не трябваше да вдигам толкова летвата. Вижте, ставаше въпрос само за заснемане от различни ъгли на видеоматериал, който ще се обработва – няма значение как изглеждате, какво е качеството и нивото на изпълнението, звукът също не е важен в този случай, просто 20 – 30 минути запис на някаква репетиция. В крайна сметка, ще снимам в Южния парк на София, където редовно се организират събития и свирят различни групи. Единственият проблем - някой фронтмен може да се зачуди, кога е станал толкова известен, че чак да го снимат с камера, а аз не искам да притеснявам изпълнителите. Ами... да изтрием темата като безполезна :-) Цитирай
Recommended Posts