Jump to content
Българският форум за музиканти

Търся музикална група в София


Recommended Posts

Здравейте,

Аз съм пенсионер и търся музикална група(и) в София, която би се съгласила да направя видеозаснемане на  част от  някоя тяхна репетиция - около 15-20 минути, с условието, че  едно и също парче (по техен избор) ще бъде изпълнено 3-4 пъти. Стилът няма значение, може дори стари градски песни или пък чалга, въпреки че това ще бъде доста смущаващо.

Снима се с малка любителска камера, втора употреба, DSLR и един телефон, така че може и нищо да не се получи.

Заснемането е с цел събиране на материал, т.к. искам да се  науча да работя  с една безплатна програма за видео редактиране.  Възможно е използване  на 3D и FX ефекти, които да направят музикантите да изглеждат по необичаен начин в част от видеото.  Възможно е изискването поне един от музикантите да облече за кратко зелен костюм, който ще му бъде предоставен. Възможно е да поискам по време на снимките една госпожица да имитира свирене на някой от инструментите на групата. Нищо от заснето няма да бъде публикувано или разпространявано по какъвто и да е начин. Всичко ще бъде собственост на групата, макар че защо са им пенсионерски DIY  клипове.

Подкрепете българските пенсионери!

Започваме веднага щом минат жегите, някъде в началото на м. септември.

Ако това представлява интерес за вас, можете да ми дадете линкове към изпълнения на групата, да пишете в темата, или ако се притеснявате - на лични. 

Макар и не веднага, в срок от  една седмица ще отговоря на всички.  

 

Поздрави, 


 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мислих, че ще има наплив от желаещи аматьорски групи и дори се притесних,  че ще трябва да откажа на някои, а то се оказа, че няма нито една желаеща. Явно не трябваше да вдигам толкова летвата.

Вижте, ставаше въпрос само за заснемане от различни ъгли на видеоматериал, който ще се обработва – няма значение как изглеждате, какво е качеството и нивото на изпълнението, звукът също не е важен в този случай, просто 20 – 30 минути запис на някаква репетиция.

В крайна сметка, ще снимам  в Южния парк на София, където  редовно се организират събития и  свирят различни групи. Единственият проблем - някой фронтмен може да се зачуди, кога е станал толкова известен, че чак да го снимат с камера, а аз не искам да притеснявам изпълнителите.

Ами... да изтрием темата като безполезна :-)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.