vhcs Публикувано Юни 28, 2007 Публикувано Юни 28, 2007 Здравейте, значи взех си тоя амп преди седмица две и не мога да спия и не мога да спя от тогава ... трябваше да разбера кво има вътре ... предполагам ви е познато това чувство. Ta денс фанах една отверка и го отворих да надника ... и се успокоих накрая. Гледах, гледах много умно и внимателно, чолпих си в носа, чесох се по главата и по други места дето не ме сърбеше иииии .... разбирасе нищо не разбрах ... ехехе ... абе нали бачака и вади як саунд, вече не ме интересува кво има или няма вътре. Реших да шерна малко снимки понеже знам, че тука също има много любопитни като мен Поздрави Алекс Цитирай
Gregg Отговорено Юни 28, 2007 Отговорено Юни 28, 2007 Благодаря за снимките. На мен винаги ми е интересно да видя как го правят големите. Цитирай
bai-goku Отговорено Юни 28, 2007 Отговорено Юни 28, 2007 Е какво му е сложното, транзисторчета и резисторчета, тук таме и някоя лампа, за да не им е тъмно на чарковете Браво браво, дано да свърши работа за някой. Само не пипай, че разкачиш ли нещо после докато се намери кое е било разкачено Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 28, 2007 Отговорено Юни 28, 2007 (Редактирано) Браво!!! Мерси много ! Може ли маалко по-голяма снимка на кръглата бобинка дето е зад селектора на средите. Искам да е поразгледам за да видя точно как е правят (макар, че си мислих, че е на по-друг ферит навита Е какво му е сложното, транзисторчета и резисторчета, тук таме и някоя лампа, за да не им е тъмно на чарковете ^ Ако ти се вижда лесно го направи ти Едит: Ако може да качиш и поо- големи снимки на цялата врътка ще се радваме А ако ти трябват схемите на това чудо кажи, че ги имам Редактирано Юни 28, 2007 от Nikifena Цитирай
sw1tched Отговорено Юни 28, 2007 Отговорено Юни 28, 2007 Трепач е //малко offtopic// Благодаря за снимките. На мен винаги ми е интересно да видя как го правят големите. В такъв случай, ето една снимка на Krank Revolution Ако представлява интерес, мога да кача още няколко, zoom-нати на определени части от ампа. Цитирай
sw1tched Отговорено Юни 28, 2007 Отговорено Юни 28, 2007 (Редактирано) Ех..да беше мой ампа ...аз имам само снимките, сега ще ги кача. Link (качват се в момента) Редактирано Юни 28, 2007 от sw1tched Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 28, 2007 Отговорено Юни 28, 2007 Междо другото един приятел ме помоли за схемите на ампег. Ето тук ги качих само с образователна цел който е мераклия и му се вижда детска играчка да си сглоби едно ампегче. Цитирай
vhcs Отговорено Юни 28, 2007 Автор Отговорено Юни 28, 2007 (Редактирано) Може ли маалко по-голяма снимка на кръглата бобинка дето е зад селектора на средите.... Ако може да качиш и поо- големи снимки на цялата врътка ще се радваме другата седмица по някое време, че сега ме мързи пак да го разфасовам ... а коя кръгла бобина имаш предвид - онова голямото кълбо с намотките, това ли е ... а тия селектори на средите къде са, че аз нещо не знам къде да гледам ?... ехехехе ... ама гледам иначе ... ехехе Редактирано Юни 28, 2007 от vhcs Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 28, 2007 Отговорено Юни 28, 2007 Точно кръглото кълбо с телта селектора на честотите имах предвид копчето на предният панел което сменя средите то беше на 4-5 степени. Цитирай
vhcs Отговорено Юни 28, 2007 Автор Отговорено Юни 28, 2007 (Редактирано) селектора на честотите имах предвид копчето на предният панел което сменя средитето беше на 4-5 степени. Да, на 5 степени е и ей тука намерих снимка точно на него (нямам фотоапарад под ръка в момента) Слагаш на 1 и нагласяш тия честоти с потенциометъра до него, после на 2 и така ... аз още не съм му свикнал ама то винаги е така в началото. Вендъж намериш ли си саунда и врътките остават от нататък почти непокътнати. ще нащракам и кълбото кабеляци при следащото отварярне Поздрави Алекс Редактирано Юни 28, 2007 от vhcs Цитирай
Brandon_Lee Отговорено Юли 3, 2007 Отговорено Юли 3, 2007 Олееее за малко да свърша много кеф ми направиха тея снимки!!! Ебати якото дали и моя Б115 ще изглежда така отвътре :Р макар и на 34 години хахахах вери найс Цитирай
Recommended Posts