ikoo Публикувано Юли 9, 2023 Публикувано Юли 9, 2023 Здравейте! Казвам се Ивайло Демидов или Ивашкин от Мефисто Пуснах това радио някъде малко след началото на годината https://darkwaveradomir.online С идеална цел е и се води първото алтернативно радио. Идеята е да събере всичко, което може да се намери от началото на 80 те до наши дни, съществуващо някъде по хардовете някъде около тези стилове уейв, даркуейв, алтернатив , авангард, експериментал, ню романтик, амбиент, нойс, пънк, постпънк и всичко което е интересно и няма къде да се чуе, но е яко В 95 процента от случаите музиката ми е дадена от самите автори с идеята да подкрепят инициативата! Останалите неща съм ги намирал най вече случайно от някой който ми казва, че има нешо интересно! можете да ми пишете на този мейл ivailodemidov@gmail.com 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Юли 10, 2023 Отговорено Юли 10, 2023 Привет, прекрасна инициатива! Нямам някакви изключителни уникалности по хард дисковете, но можете да разгледате канала на Аларма Пънк Джаз в YouTube има интересни находки, като този лайв на Митко Таралежков например. Бихте ли сметнали за интересно да публикуваме тук в темата алтернативна/ъндърграунд българска музика? 1 Цитирай
Recommended Posts