joroboro Публикувано Юли 7, 2023 Публикувано Юли 7, 2023 Здравейте, мога ли да ви помоля за съвет кой от двата клавира да избера? Абсолютно начинаещ съм на клавир (свиря на бас и китара), но искам да посвиря малко и да преценя дали е за мен и дали да вложа повече средства за по-хубав клавир. Колебая се между тези двата, ще съм благодарен за вашите съвети. Много ви благодаря и синьо лято! Жоро Цитирай
Koobenot Отговорено Юли 7, 2023 Отговорено Юли 7, 2023 Нито един от двата – гадни клавиатури, смешно-звучащи пиана, които по-скоро биха те отказали от покупката на нещо по-стойностно. Ако трябва да ги сравня, Casio-то е по-малкото зло от Yamaha-та, но и двата не стават. От всичко, което съм тествал напоследък ми се струва, че CASIO CTS-1 ти се вписва малко над бюджета, клавиатурата и звуците са добри. Цитирай
joroboro Отговорено Юли 7, 2023 Автор Отговорено Юли 7, 2023 (Редактирано) ^ Много благодаря за съвета! Редактирано Юли 7, 2023 от Koobenot цитиране на предхотно мнение 1 Цитирай
Recommended Posts