мегатон Публикувано Юли 4, 2023 Публикувано Юли 4, 2023 (Редактирано) Здравейте,търся помощ за въпросния едитор на DigiTech X-Edit ,за Windows 10 Mакар и по-стари версии Не намирам откъде да се свали.Моля за информация ! Тук, или на съобщение.Благодаря ви! Редактирано Юли 4, 2023 от мегатон Цитирай
Koobenot Отговорено Юли 4, 2023 Отговорено Юли 4, 2023 Имам го този процесор. Ще погледна дали имам диск или дали съм rip-нал софтуера ... това е доста тъпо от страна на Digitech, че са махнали драйверите, процесорът не е най-блестящото нещо на пазара, но не е и лош. 1 Цитирай
мегатон Отговорено Юли 4, 2023 Автор Отговорено Юли 4, 2023 Да, Благодаря ви,дано се отркрие нещо Цитирай
Koobenot Отговорено Юли 4, 2023 Отговорено Юли 4, 2023 Направил съм резервно копие на X-Edit 2.7.11 за Windows. Прикачвам и упътването - цък. 1 Цитирай
мегатон Отговорено Юли 4, 2023 Автор Отговорено Юли 4, 2023 Да,Много,много благодаря, ще пробвам и тази версия Дано да има по пълната настрйка на Еквилайзера с набирането на отделните честоти/херци/ На по първите версии честотите бяха фиксирани.Поздрави 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Юли 4, 2023 Отговорено Юли 4, 2023 За нищо. Покрай тази дискусия ми стана ясно, че трябва да се сдобием и с инсталатора за драйверите, иначе не може процесора да се ползва като аудио интерфейс в тандем с компютъра. Цитирай
мегатон Отговорено Юли 4, 2023 Автор Отговорено Юли 4, 2023 Да,би било полезно,ako латенсията е ниска.Иначе за запис ползвам аудио интерфейса М-audio Air192I6 Цитирай
Koobenot Отговорено Юли 4, 2023 Отговорено Юли 4, 2023 Честно казано, никога не съм го тествал, защото не ми се е налагало. Но е хубаво човек да има резерва, която макар и стара, може да спаси положението при нужда. 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Юли 7, 2023 Отговорено Юли 7, 2023 Ето какво получих като отговор от тях на Фейсбук страницата им, питайки ги да дадат линк към софтуера: Quote We will upload them as soon as they have been verified as working on the latest OS's. Което на селски език според мен означава, че никога няма да ги получим ... 1 Цитирай
Recommended Posts