DJ SKRATCH Публикувано Юни 28, 2023 Публикувано Юни 28, 2023 Здравейте, Имам въпрос за T-Rex Soulmate - този който е за електричаска китара и към момента е спрян от производство.официален сайт Пише, че има 10 пресета, но не ми става ясно само реда на включените ефекти ли помни - например пресет 1 е драйв и дилей, пресет 2 е овърдрайв с ревърб, или запомня и корекции направени в самите ефекти. Моля, ако някой има такъв да сподели своето мнение. Предварително Благодаря. Цитирай
Rezachka Отговорено Юни 29, 2023 Отговорено Юни 29, 2023 Не е точно същия модел, но бил заложил че ще работи по същия начин. линк "it saves the combination of effects, not the settings" Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Юни 29, 2023 Автор Отговорено Юни 29, 2023 Да, благодаря за отговора. Щеше да е хубаво ако помнеше и корекции, тайно се надявах да може, но уви. Готина играчка е, но липсата на тази функционалност ме отказва да го взема. Цитирай
Recommended Posts