garcho Публикувано Юни 11, 2023 Share Публикувано Юни 11, 2023 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
korifei Отговорено Юни 13, 2023 Share Отговорено Юни 13, 2023 Интересно ми е просто за потвърждение - за каква аудиторя е тази песен ? Иначе аз малко се понаплаших да си давам мнението тия дни - но все пак ако те интересува моето "непрофесионално" - ще го направя при отговор. Иначе мога да кажа, че ми звучи интересно и ми е някак приятно и браво за клипчето - зная колко е трудно да се правят подобни неща, дори и простички наглед. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
garcho Отговорено Юни 13, 2023 Автор Share Отговорено Юни 13, 2023 Привет, Много философски въпрос е правенето на музика за аудитория. Днес цял ден, докато си копам, тейдълчето врътеше тави на Rainbow и сега се замислям таз "гад" блага дали е правил музика за аудитория. Та в този ред на мисли, май нещата са правени за колата, да чуя как звучи първият ми лицензиран софтуер и първата ми клавиатурка. Слушах го само на отиване към работа, на връщане психиката не ми издържа.Е, пофалих се! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
korifei Отговорено Юни 13, 2023 Share Отговорено Юни 13, 2023 От любопитство просто, какъв софт и клавиатурка ( марка, модел, сериен номер, цена ). Според мен може да добавиш интро и леко разнообразие на ритъма, не познавам оригинала и не съм експерт, че да давам тежки заключения - любопитно ми е "вокала" дали се чува добре на телефон... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
garcho Отговорено Юни 14, 2023 Автор Share Отговорено Юни 14, 2023 Благодаря за интереса към съботно-неделното изхождане.По форумна препоръка elements 12 , m-audio mk3,ath-m40x,edifier mr4.Финално cambridge 650a,yamaha ns g5,на mixchecker не съм го врътал.И те така си дигам шум на далаверка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts