Mozart Отговорено Юли 3, 2007 Автор Отговорено Юли 3, 2007 (Редактирано) Според мен всеки който има намерение да свири, трябва да си носи поне палки. Сайта май вече работи : Място Редактирано Юли 3, 2007 от Mozart Цитирай
Danny47 Отговорено Юли 9, 2007 Отговорено Юли 9, 2007 (Редактирано) ^ Не... състоя се! Беше много хубаво... много ще е полезно пак да се съберем. Наистина имаше много интелектуален обмен. Благодарности на Mozart за осигуреното от него място, за организиране и провеждане на срещата заедно с Цецо и другите! Надявам се скоро пак да се съберем и да е по-организирано с повече хора (и бира ) и този път да има няква Домашна Работа... примерно! НАЗДРАВЕ Редактирано Юли 9, 2007 от Danny47 Цитирай
DummTekKa Отговорено Юли 10, 2007 Отговорено Юли 10, 2007 ее нее супер ме е яд ауууу чак сега видях темата тзък тзък ехх... деа бтв ние днес прайм масова шумотевица във борисовата на лилийте Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Юли 10, 2007 Отговорено Юли 10, 2007 Аиди де ....какво стана на миитинга похвалете се само един човек ли е бил? DummTekKa какво ще правите на борисовата ? Цитирай
Dalliance Отговорено Юли 12, 2007 Отговорено Юли 12, 2007 (Редактирано) Аиди де ....какво стана на миитинга похвалете се само един човек ли е бил? е хайде и аз да кажа - беше супер полезно, поне за мен. Повечето хора виждах за първи път, надявам се да сме още повече на следващата среща Имаше и свирене и бира и интересни разговори до края...доста информация се обмени и то от хардуер до всякакви известни/малко известни техники Общо взето Благодаря на всички от "организационната" част и на всички други, които дойдоха и (не) посвириха евала хора!!! тенденцията е скоро да има следваща среща, така че ще се видим пак,а и с тези които не успяха да дойдат а до тогава -> Редактирано Юли 12, 2007 от Dalliance Цитирай
Recommended Posts