Jump to content
Българският форум за музиканти

Колко барабаниста/ки сме във форума


Recommended Posts

  • Отговори 101
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Супер,много готино :greenball: Пусни някакви снимчици ако имаш в темата Нашите тупани ;)

 

 

О,да! Този сет определено трябва да се види :recourse: !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет и от мен! :)

Сериозно, но самостоятелно се опитвам да свиря от около 5 месеца :recourse:

Шпионирам здраво :secret: всички барабанисти, от които има какво да си "открадна" :oops::wallbash:

и после копкопкоп :drummer: ,но какъв е резултата ще покажа малко по-нататък ;):ph34r::blush:

 

:surprise: Надявам се да се видим с повечето от вас утре на *Дръмсрещата* :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здр. на всички - аз съм Иван от София. Свиря от около 4 години и малко, на моменти по-сериозно в други хич :hysterical: Имам си група(HardDuck) и може би някой от вас са ни гледали на "Цвете за гошо" или в читалището в Дружба тази година. Свирим предимно хард рок и хеви метъл.(дали, защото нямаме време за повече и трудно се събираме, дали защото толкова ни е сериозността на знам :whistle:. Силно се запалих по барабаните и единствено това ми желание да свиря не ми позволява да се откажа през всички тея години в различни моменти.

 

Поздрави на всички - можем да се засечем на някое събиране.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет на всички!!!Именувам се Дидо и с променлив успех свиря на барабанки от около 4 години.Не съм профи,тропам предимно за удоволствие с "групите" X-Flames,a преди това с Pagan Flames.

Поздрави

Дидо

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бройте ме и мен...

сега, незнам дали мога да се нареча барабанист, но се опитвам да свиря на барабани от доста години...

в момента свиря с никого неизвестната група Trysth (която я обичам като свое дете!!!)...

понеже слушам основно доста тежки форми на метъл, опитвам се и да свиря по този начин...

иначе името ми е Георги...

 

наздраве и успех на всички!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Здравейте аз съм Кирил и съм на 16 години.Свиря на барабани от 5 години,но преди това свирих 6 години на малко барабанче и ксилофон(и сега продължавам).Еми обичам всякаква музика и свиря на барабани амати.skype ми е drumera_ако някой иска да ми пише :punk_guitar:

 

ПП:от Плевен съм

Редактирано от The-Drummer
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е време е и аз да се представя . Казвам се Георги ,на барабани свиря от 90-та година като това включва и частни уроци при един джаз барабанист Петър Ганев ,а също и при Иван Енев. Преди това имам 5 години класическа китара. От три години не свиря ,но скоро се надявам да се започне пак че не издържам . Последната ми група с която имам и записан албум ,който така и не беше издаден, е "АКТ 16". На някой може да му е позната и една от старите ми банди "WILD SIDE". Живи и здрави .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^ Добре дошъл! Предполагам ще има какво да споделиш с нас, защото знам, че си доста опитен.. Слушал съм няколко от песните на Акт 16 и доста ми допаднаха.

Аз съм във форума повече от 6 месеца, а не съм се представил. Казвам се Иван и съм на 22г. от Пловдив. Занимавам се с музика от малак - кавал, тромпет.. На барабаните седнах 1999-та и до 2003-та се мъчех да свиря с момчетата от Eternal Fear, на първият ми комплект Amati. След раздялата ми с групата не свирих 2 години, но от края 2006г. сформирахме нова група с няколко приятели, започнах уроци при Иван Енев, а наскоро се здобих с новите ми барабани Yamaha. Еми това е :virtuoz:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Ми аз съм Ицо,на 20, и от около година някъде имам допир с барабани и от около 4-5 месеца свиря на цял комплект.

 

Всичко започна когато братът на дядо ми,за който знаех че някога някъде е обикалял да свири джаз с банда и е свирил на барабани, с когото аз малко съм общувал, почина. Друг музикант в родите ми нема.

Докато разчиствахме апартамента му изникнаха прашлясали барабани Амати (както ми казаха по-късно). И тия мойте невежи викат "ше ги фърляме". Наложи се да ги излъжа че ще ги продадем за 300 лева за да не ги изхвърлят. Стояха в мазето известно време като майка ми каза че ако види някое от нещата в нас ще го изхвърли. През тва време аз търсех по читалища и пр място където да свиря. Нещо никъде не ми даваха обаче и аз реших да си кача барабанчето в нас. По-късно си качих и фуса и касата( по съвет на Beatle и един Петко ма не знам тука как се пише, които свирят, и които много ми помагаха с всичко да се оправямс барабаните и ми даваха някви части и пр, за което много им благодаря,разбира се!you're the man!) Малко по-натам ми дадоха място в едно читалище и от около 4-5 месеца свиря на комплекта с един басист(Радослав май с епише тука), който също ми помагаше много с барабаните, с пренасянията и пр. ,така че и на него суперблагодарности!! :)

 

Това беше моята мелодраматична история. Благодаря за вниманието!

 

KEEP IT REAL!! :):thumbs_up::surprise:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май дойде времето и аз да направя пост в темата.

 

Казвам се Лука и свиря на барабани от септември 2006. Всичко стана спонтанно, преди това свирех на класическа китара и то главно по купони. Но my best friend Любо и текущ соло китарист на групата ни Деградация :metalist: доста напредна със своята ел. китара и решихме че е крайно време да направим нещо по въпроса със свиренето. За целта ни трябваше барабанист. По същото време се регистрирахме в любимия на всички ни форум и тук намерихме обява за едни стари Аматки. Цецо мисля че беше човека дето ми ги продаде. Взех ги без да се замислям пред скромната сума от 150лв.

И тогава се почна едно тропане.

 

Първоначално свирехме в мазето на блока в младост 3, далеч от хорските погледи, слух и завист :secret: И напредвахме лека полека. Аз пеех и блъсках той дрънкаше и с времето взе да се получава.

Към нова година нещастие ни се стовари с пълна сила. Бяха разбили мазето и окрали всичките ми чинели, както и фус капаците заедно с cluch-a на тях. Абе мизерна работа, кофти хора, кофти държава.

 

Както и да е, след нова година се поотърсих от шока и си намерих стари чинелки пак от любимия ни форум. От друг съфорумник си купих и фус капаци и започнахме отново. Но този път свирихме веднъж двапъти и ги прибрахме на сигурно. Започнахме да свирим в една репетиционна в Горубляне (на кръстовището на самоковско шосе). Евала на Цецо, човека който я държи.

През март взех усилено да търся други членове на зараждащата ни се група. Намерих Тони-басиста ми, както и Станбата, един приятел и тогава нещата взеха да стават сериозни. Доста упорито репетирахме и Май месец направихме първия си Лайф с репертоар от 18 парчета. Хич не лошо. Както и да е. Продължаваме да свирим и скоро пак ще правим лайфове, вече с новото ни попълнение.

 

Въпроса е че форума много ни е дал, както на мен, така и на другите членове от групата ми и съм благодарен на хората които го поддържат и ни предоставят такава ценна информация.

 

Поздрави на модераторите и на всички съфорумници. Наздраве!!!

 

:cheers2::P:drummer:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, аз съм Иван и съм на 18 години :hysterical:. От София съм.

 

Ходя на уроци от 1/2 година при Жоро Ангелов от Ом, но си нямам комплект. Много обичам Jazz, Progressive Rock/Metal, Art-Rock и малко Drum&Bass. Любими барабанисти са ми Фил Колинс, Майк Портной, Нир Зи, Дейви Микърс и Джоджо Мейър.

 

:metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, аз съм Spaz и имам проблем с алкохола.

 

Добре де, нямам проблем с алкохола.

 

Барабанистка ...а ааа. барабанист съм.

 

Тва е силно казано, нали знаете, малко от нас СА барабанисти, повечето сме аматьори :/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Аре и аз най-накрая. :greenball:

Юлиан се казвам.

Свиря предимно метъл, но съм отворен към много стилове в музиката - както за свирене, така и за слушане.

Но като цяло най-любим ми е дет метълът. :greenball:

www.moriabg.com

MySpace << check out the live videos

Редактирано от THE_INEXORABLE
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.