Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Добре дошла в форума :) Дано да прекарваш приятно времето си тук и да намираш интересни неща,свързани с барабаните(и музиката,като цяло),както и полезни съвети.Ако ти трябва нещо се обаждай :)

Поздрави,

Ники

• Отговори 101
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Здрасти на всички колеги колежки тук! Казвам се Иван и тропам по барабаните от може би 15 години насам с прекъсване по едно време за няколко години. Имам си мечта да събера малък джаз бенд и да свиря на Витошка суинг за без пари - само за кеф на себе си и публиката :-) В момента свиря в 2 групи - едната е студентската ми банда, с която свирим нещо като пънк, а другата банда можете видите в подписа ми и да чуете какво свирим, каза се Нигуа. Общо взето е прогресив рок. Падам си по Металика и Мейдън, плюс разни суинг джаз истории - това е което наистина ме кефи!

Поздрави на всички и ви пожелавам повече и ползотворно тропане по тупаните :-)

Иван

Отговорено

Здравеите на вси4ки колеги барабанисти. Казвам се Свилен и съм от град харманли сжиря на барабани от 5-6 месеца ... спореднякои напредвам бързо , но според мен имам много да у4а доката стигна нижото което искам :rockon: какво мога дажи кажа за мен имам си група от 1 месец и вси4ки сме доста надъхани ако мога да кажа така . Аз сум на 16 години и се надявам да успея в живота със много старание и желание ;):)

Отговорено

аз съм Божо.в.Вчера си зех барабани sonor и тенекии zilidjian не моа да свира въсбщи и ми треа човек да ми ги настрои :)

Отговорено

Аз съм Михаил, на 34 години от София. Свиря от 1992 година с прекъсване от 2000 до преди няколко месеца. Наскоро пак почнах - ходя да блъскам в една репетиционна за удоволствие :)

Отговорено (Редактирано)

Здравейте ! Казвам се Цецо- на 33години съм и много от вас ме познават от група Латинопортизани, от Предаването на Къци (преди години), от "Караоке в събота вечер" по НТВ, от фюжън квинтет "Канопус" или просто като преподавател по барабани в НБУ и "Център за музикални изкуства" !

Започнах да свиря на барабани преди 22години в децката музикална школа към ГУСВ при Ани Гитева .

По късно съм учил при Генко Солаков, Борис Динев и Христо Йоцов . При последния завърших музикалната академия през 1998г ! През 1997г бях приет в Beerckly Colege of musick- Бостън с най-високата стипендия давана на българин от касетка !

Но, не заминах заради ............. жена !

E стига суха статистика ! Иначе съм израсъл с музиката на Битълс, Пърпъл, Флийтуд мак, Би джийс, Супер трамп, Канзас, Айрън Мейдън, Джудас , Кис, Тото и мн.др !

Любими барабанисти са ми: Джеф Поркаро, Стив Гат, Омар Хаким, Джо Розенблат, Дейв Лейкъл, Питър Ърскин, Картър Билфорт, Вини Калаюта и мн.др !

От по-младото поколение вниманието ми привлече Марко Минеман , защото не само има брилянтна техника, но я и използва много музикантски !

Ами май това е най-важното !

Редактирано от makedonetsa
Отговорено

Здравейте съмишленици! :cheers: Казвам се Пешо и свиря от около 6 години. (с известни прекъсвания за съжаление) Несъм толково добър, колкото бих искал да бъда и неуспявам да отделя толкова време, (отново) колкото бих искал, но пък свиря с изклиучително удоволствие. Без значение дали ще е траш или готик (главно с това се занимавам в момента). Черпя вдъхновението си от барабанистите на групи като: Sodom, Slayer, Sepultura, Megadeth и още куп други! Купих си чисто нови Zildjan (единствените ;) ) и се кефя на една Yamha Stage Custom в студиото в което репетираме. Общо взето това е. Поздрави! :rolleyes:

Отговорено

Здравейте, казвам се Милен. Като бях малък свирех в PYROMANIA и се кефех много. После, след казармата се усъвършенствах близо десет години в яко пиене и постигнах завидни успехи. Сега се опитвам да свиря но съм толкова зле, че ми се повдига докато го правя. Будя се сутрин облян в пот след като съм сънувал,че свиря Smoke On The Water чисто гол във Фенса. Ако някой ме познава значи е посещавал 4-ти километър. Преди няколко години свирех в Еридан но след главоломния успех на бандата и милионите продадени албуми се главозамаях и подгоних самостоятелни проекти с единствения достоен в България - -Иван Лазаров(гъзът). Надявам се скоро да се чуе за нас. И между другото давам уроци . Ха Ха де се посмеем

Отговорено (Редактирано)
Здравейте, казвам се Милен. Като бях малък свирех в PYROMANIA и се кефех много. После, след казармата се усъвършенствах близо десет години в яко пиене и постигнах завидни успехи. Сега се опитвам да свиря но съм толкова зле, че ми се повдига докато го правя. Будя се сутрин облян в пот след като съм сънувал,че свиря Smoke On The Water чисто гол във Фенса. Ако някой ме познава значи е посещавал 4-ти километър. Преди няколко години свирех в Еридан но след главоломния успех на бандата и милионите продадени албуми се главозамаях и подгоних самостоятелни проекти с единствения достоен в България - -Иван Лазаров(гъзът). Надявам се скоро да се чуе за нас. И между другото давам уроци . Ха Ха де се посмеем

Сега само не разбрах дали се казваш Милен или Иво Иванчев(както твърдиш в "дръм-видеотата").Ако си втория,с удоволствие ще идвам на уроци при теб.

Редактирано от pantommind
Отговорено

Сега само не разбрах дали се казваш Милен или Иво Иванчев(както твърдиш в "дръм-видеотата").Ако си втория,с удоволствие ще идвам на уроци при теб.

Нищо никъде не съм твърдял. Това, което е качено си пише кой го е изсвирил. Иво Иванчев е брат ми и ако държиш мога да го питам дали иска да ти дава уроци.

Отговорено

ххм..

"посмейте се" .... "ето още аматьорщини".....

Хубава реклама правиш на "брат" си,спор нема...И къде,АКО НЕ Е ТАЙНА ,си написал,че тва е ИВО ИВАНЧЕВ,а не Миленчо,братчето????????????????????? Темата е "НАШИТЕ" дръм-видеота,не на вуйчовците и баджанаците ни.

Отговорено
ххм..

"посмейте се" .... "ето още аматьорщини".....

Хубава реклама правиш на "брат" си,спор нема...И къде,АКО НЕ Е ТАЙНА ,си написал,че тва е ИВО ИВАНЧЕВ,а не Миленчо,братчето????????????????????? Темата е "НАШИТЕ" дръм-видеота,не на вуйчовците и баджанаците ни.

Абе pantommind това "посмейте се" .... "ето още аматьорщини"..... съм аз на видеото. Другото където е брат ми в You Tube и си пише Played by Ivo Ivanchev 36 years old. Аз не си правя реклама а по скоро антиреклама с това, което съм качил със себе си. А за Иво Иванчев - братчето ми - не смятам да искам разрешение от тебе или когото и да било, за да го качвам. И въобще не виждаш ли, че са различни хора на видеата? И не разбрах какво точно имаш да кажеш?

Отговорено
Темата е "НАШИТЕ" дръм-видеота,не на вуйчовците и баджанаците ни.

Определено <_< .

Ако не го бях качил изобщо нямаше да го гледаш. Сигурно ти пречи като виждаш някой, който наистина може да свири. А това, че било нашите видеа изобщо не съм се сетил, че може някой да си помисли, че съм аз. Ако исках подобно нещо нямаше да качвам моите видеа.

Отговорено

Не сме се разбрали нещо <_< .Хайде,стига сме се карали за глупости ;) Стига вече ОФФ-топик,че ще ядосаме модовете...