Tania Отговорено Юни 28, 2007 Отговорено Юни 28, 2007 От всички начини да съхраниш измислената мелодия,мисля че листа и нототе си е класическо и най-надежно. Цитирай
Mike Отговорено Август 7, 2007 Отговорено Август 7, 2007 Аз правя следното: измислям мелодията и непрестанно си я тананикам доста време, за да не я забравя и през това време си записвам тоналностите на листче, тетрадка или каквото имам подръка с букви "A, c, D...". Малките букви ползвам за минор (d), а големите за мажор (A), вместо да пиша целите съкра6тения (D moll, A dur). Цитирай
DaInsane Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 Никога не съм ползвал ноти или нещо друго, за да запомня/запиша мелодия. Ако ми харесва/ако си заслужава да я помня тя просто влиза в главата ми и не излиза от там Винаги, когато реша мога да я прехвърля на ум Дано не изчезне тая ми способност, че.... ше ме плескат другите от бандата Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 11, 2007 Отговорено Август 11, 2007 Аз пък нищо не помня,ако на някой му е харесало да го мисли ...чак па гениалности измежду милионите рифове в Рока.. Цитирай
Recommended Posts