ultramega Отговорено Юни 20, 2007 Отговорено Юни 20, 2007 Добре звучи. Саунда на китарата ме кефи доста. Как го постигна ако не е тайна? Цитирай
RSI Отговорено Юни 21, 2007 Автор Отговорено Юни 21, 2007 Добре звучи. Саунда на китарата ме кефи доста. Как го постигна ако не е тайна? Не е тайна Китарата е Highway One™ Stratocaster® (Upgrade),Кубето е Randall GT50 пълна лампа,Echo Park Dealy na Line 6 вързан на сенд ретърна,Един шнурСМ 58 пред кубето геина колкото може да понесе и ако издаржат съседите си ок.Обаче тия дни пробвах един преамп на hughes-and-kettner TUBEMAN2 правен от един много свестен пич тука от форума и звучи по добре от оригинала!Пуснахме го директно през краиното стапало на рандала и направо кърти мивки и сега не знам какво да правя...двата звука са коренно различни...но май и Рандалския не е за изхвърляне Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 21, 2007 Отговорено Юни 21, 2007 Много добре! И свирнята ми допадна. Бравос! Цитирай
arto Отговорено Юни 22, 2007 Отговорено Юни 22, 2007 Малко Satriani в началото и много SANTANA.. Много ме радва тона.. има и модерно има и доста Vintage Чакаме с живи барабани !!!!!! Поздрави Цитирай
RSI Отговорено Юни 22, 2007 Автор Отговорено Юни 22, 2007 Радвам се че ви харесва Живи барабани като си дойде един приятел от Мароко.Засега ще търсим звук да извадим от Китарата Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Юни 24, 2007 Отговорено Юни 24, 2007 Оооопределено е якооо!леко ми бие на Краинг машийн на моменти..... на Стив Вай......но иначе е яко Цитирай
Fenix Отговорено Юни 30, 2007 Отговорено Юни 30, 2007 Яко. Вярно има малко Сатриани в началото... иначе много ме кефи и бекинга и мелодийката, макар и да не ми се струва да следва някаква структура... или? Иначе частта 1:40 - 2:05 ми напомня малко на музика като от български филм Това в добрия смисъл разбира се! Keep it up... Цитирай
Recommended Posts