Henderson Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 За кво дередже говорим Те повечето са умрели Или поне по-великите! :exclaim: Цитирай
Steff Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Аз съм против използването на подобен род стимуланти... Алкохол пия малко и много рядко повече от 2 бири или 100 твърдо по време на свирене... Всякакъв вид наркотици, включително трева, са бягство от реалността, както и лесния начин да си го направиш весело(естествено временно).Мисля, че всичко става и без стимуланти. Цитирай
Burton Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 За кво дередже говорим Те повечето са умрели Или поне по-великите! :exclaim: За какво повече си говорим Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 някъде бях чел че вокалите, особено на турнета където им се такова майката използват някакъв вид стероиди, но тва не е за измисляне, а за стимулиране на гласните струни че да могат да издържат на тежкото и продължително натоварване, ама за друго незнам да свърши работа в положителния смисъл каквато и да е дрога :think:, за нервната система освен алкохол др не признавам и то в малки количества Цитирай
Glacierise Отговорено Април 5, 2005 Автор Отговорено Април 5, 2005 Аз не знам как се употребява алкохол в 'малки' количества Ама като пия, хич не моа да свирим дееба. Цитирай
the_gorer Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Ами всички знаем, че употребата на алкохол действа много отпускащо (не само в музиката, разбира се). Когато си пиян, падат доста бариери и това е много важно при писането на песни или фрагменти от песни - много по-странни идеи ти идват, ставаш по-ларж, по толерантен към неща, които по принцип не би включил в композициите си. Това прави самите композиции по-разнообразни и помага на супер закостенелият ти консервативно-ретрограден метълски мозък да пусне малко не-метъл влияния гратис. Става готино, става по-свежо, по-живо и интересно. Ако си трезвен, почваш да мислиш, а не да чувстваш - почваш да филтрираш, анализираш, да се мъчиш да нагодиш саунда да е като на еди коя си група и винаги става малко схематично и сложено в рамка. Най-големите винаги са били пияни на кокал докато се създавали любимите ни шедьоври. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 (Редактирано) тоест ако искаме да свирим добре и да измисляме готини парчета трябва да сме кьор-кютук пияни постоянно ? не звучи ли много тъжно, че не може да се постигне освободеност на трезво ами трябва да убиеш известен брой мозъчни клетки и да блокираш някой негови функции(мозъчни) и да стимулираш други чрез опиати ? Редактирано Април 5, 2005 от kitaratapesho Цитирай
Henderson Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Ами по скоро напушени, отколкото пияни! Цитирай
Glacierise Отговорено Април 5, 2005 Автор Отговорено Април 5, 2005 Абе посочените аргументи сочат към тва, че не си достатъчно наясно със себе си като си трезвен. Там е проблема, ако ти триаа пиене, та да си непринуден. Цитирай
Henderson Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Ако си говорим за вредни неща, няма нещо около нас, което да не е вредно! Най вече шибания въздух който дишаме! Така че кой както намери за добре... :green: :green: :green: :green: :green: Цитирай
kitaratapesho Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 (Редактирано) Абе посочените аргументи сочат към тва, че не си достатъчно наясно със себе си като си трезвен. Там е проблема, ако ти триаа пиене, та да си непринуден. и аз така го разбирам ами общо взето в дадената ситуация има наистина два логични изхода или търсиш пълно замъгляване на трезвата оценка за всичко чрез опиати и действаш интуитивно и по усет или търсиш пълното опознаване на себе си чрез някой метод, за всеки си е индивидуален всеки от двата варианта води до последици - позитивни и негативни въпрос на избор Редактирано Април 5, 2005 от kitaratapesho Цитирай
YtseJam Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Абе посочените аргументи сочат към тва, че не си достатъчно наясно със себе си като си трезвен. Там е проблема, ако ти триаа пиене, та да си непринуден. Точно тъй. По-скоро можем да кажем, че ако на някой му трябва пиене, за да е непринуден, то проблемът му е много надълбоко не засяга само музиката, ахахаха. Цитирай
AXE Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Абе не бъдете такива сухари - кво им е лошото на наркотиците Кво ти пука как си правиш веселото, щом в крайна сметка ти е весело Аз съм твърдо против хероина само, понеже май само той предизвиква истинска физическа зависимост. Алкохола и тревата предизвикват само прихическа като цигарите (предпочитам първите две пред последното, че поне ти става гот ). За екстази не знам, а LSD е мноо вредно. А що се отнася до музиката - земете прочетете малко от автобиографията на Леми Килмистър. Като композира не знам, ама като цяло - ЛЕЛЕ МАЙКО :човече-дето-се-друса: :green: Вокала и китарист на Anvil дърпал пък по 1-2 треви преди да почнат да мислят песни с групата му. За Джим Морисън няма да си говорим :green: Като цяло като си опиянен е по лесно да ти хрумне нещо нестандартно. Но пък тогава и преценката ти е "нестандартна" Т.е. може да измислиш нещо тъпо и да си мислиш че е яко, но пък и може да измислиш нещо наистина яко. Разбира се ако се натаралянкаш като лопата малко трудно ще държиш китара или квото там искаш. Цитирай
the_gorer Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Абе посочените аргументи сочат към тва, че не си достатъчно наясно със себе си като си трезвен. Явно не сте ме разбрали. Проблемът е точно обратното - че на трезво си твърде наясно какво искаш и си държиш на него, следваш го, придържаш се към него, а като поркаш се отпускаш и казваш майната им на правилата. Това прави нещата по-оригинални и несхематични. Рок енд рол без поркане (айде, от мен да мине - и без наркотици :green: ) е като девственица без девствена ципа. Цитирай
Recommended Posts