DJ SKRATCH Публикувано Юни 19, 2007 Публикувано Юни 19, 2007 Моля ако има някой притежател на китара с адаптер IBANEZ V2 да сподели своя опит. Звук ? Аутпут ? Предварително благодаря на отзовалите се съфорумци. Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Юни 19, 2007 Отговорено Юни 19, 2007 Имах такъв адаптер на друга китара (т.е. взет от Ibanez и сложен другаде) - супер беше. Аутпут - средно висок към hot. Става за всичко, звучи много добре. Виж това от jemsite.com: Има опция за coil splitting - разделен също звучи супер. Цитирай
Mephistofel Отговорено Юни 19, 2007 Отговорено Юни 19, 2007 Камене,какво ти е прищракало пак? КитаристОТ,с когото свиря - Слави (запозна се с него на рождения ми ден) има Ibanez S Classic 620,която по спецификации е с V1 и V2 адаптери.Довлечи си гъза някоя вечер до Дружба и ще видиш и чуеш всичко,което те интересува,пък и по няколко бири ще сгърчим,че напоследък ми бягаш по тъч линията. Китарка обажда много добре,вярвай ми. Цитирай
Recommended Posts