anonimized_8837 Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 Яко! поздравления за възкресяването на инструмента! за пикгарда: на съжалявай че си използвал 3мм плексиглас. рязах си от 2мм, но установих че не е здраво - пукаше се. друг вариант е от ламарина , и декоративно фолио връз нея. лошото е че взимет по-скъпо за лазерно рязане, отколкото при пвц. черни винтчета ... и аз имах тоя проблем с търсенето. на Раковски и Сливница, има от 2те страни на крастовишето магазини за Крепежни Елементи. мисля че това е най-доброто място. Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 PVC демек винил е по подходящ маатрял за такива цели Цитирай
the_gorer Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 Много гефско се е получило. Добре е, че не си се засилил да правиш сънбърст или да байцваш топа в някакви цветове - според мен сега е супер свеж и няма нужда от оцветяване. Този топ има някакви осезаеми оттенъци на "флайм". Чудя се от какво ли дърво е правен. Черна топола? Явор? Имаш ли информация по въпроса? Цитирай
liquid_death Отговорено Февруари 29, 2008 Автор Отговорено Февруари 29, 2008 Да си призная и идея си нямам.Така и не се научих да познавам дърветата... Цитирай
HellPatrol Отговорено Май 6, 2009 Отговорено Май 6, 2009 Здравейте! Направили сте страхотно нещо с тази китара. Аз имам следния въпрос-наскоро си взех абсолютно същата китара и в същото състояние! Въпроса ми е за двата адаптера ( JazzBass , Precision) какви пари са горе-долу нови ? И следва един много тъп въпрос потенциометри , каква марка трябва да бъде? И какви пари е той също , горе долу. Извинявайте просто за пръв път ми се случва да купувам на китара електроника и т.н. Благодаря предварително Цитирай
liquid_death Отговорено Май 6, 2009 Автор Отговорено Май 6, 2009 За адаптерите, нека някой друг каже в нашата държава как са цените сега.Аз ги купувах от чужбина....и-бей.За потовете ползвам стойност 500К обикновенни от магазин за електроника.Те са линейни, а за музикални инструменти се използват логаритмични, но и с линейните е ок(аз нямам възражения).Линейните в магазини за електроника са около левче, а ако искаш истински логаритмични - музикален магазин, но там цената е около 5-10лв(за брой). Цитирай
wait_and_bleed Отговорено Май 6, 2009 Отговорено Май 6, 2009 скоро мисля да направя 1 експеримент да сложа гриф на кремона на тяло като на flying v което съм си направил сам Цитирай
Фендерман Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 И аз ч получих в окаяна състояние, е не колкото твоята но и тази иска сериозни операции. Всичко е изчегъртано, грифът е пропукан и трябват нови ключета. Само не знам от къде да намеря частите. Ако ме посъветвате ще съм много благодарен Цитирай
Фендерман Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 И аз ч получих в окаяна състояние, е не колкото твоята но и тази иска сериозни операции. Всичко е изчегъртано, грифът е пропукан и трябват нови ключета. Само не знам от къде да намеря частите. Ако ме посъветвате ще съм много благодарен Цитирай
Viper-X Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 Бих те посаветвал да го направиш фретлес като моят Цитирай
liquid_death Отговорено Февруари 4, 2010 Автор Отговорено Февруари 4, 2010 Хех , интересно ми е какво ще е развитието по тези два изстрадали инструмента Цитирай
Viper-X Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 По моя повече никакво няма да свиря на woodstock с него, пък и предпочитам винтидж излучването му, макар че се бях замислил да заменя ли единия джаз адпатер със сплитнат, имам един останал някъде Цитирай
Фендерман Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 Имах предвид съвет от къде да взема нова електроника щото тазе е изчовъркана. Цитирай
Recommended Posts