Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Мисля да добавя още една мечта , но си обещавам ,че до няколко седмици да я направя реалност :

http://www.thomann.de/gb/ibanez_pgb1tk.htm

И за да ми бъде за спомен за човека и групата която промени живота ми.

R.I.P. Paul !!!

• 7 months later...
Отговорено

Ама според мен е грозен. Какво следва от това ?

- Темата е безсмислена ! Дълбоко !

Любим бас ти е тоя, който нямаш... Любим ти е по неясни причини... Абсурд ! Аз имам 3 баса, и са ми любими и трите. И един Фендер Американ Делукс ми е любим, ама ще се обичаме повече след ~ 2 бона...

Отговорено

Аз ако почна да изброявам любими басове ще стане страшно :Д:Д:Д

Иначе се кефя на: Ernieball, Ibanez k5, Yamaha RBX375 и може би още няколко но хайде стига толкова :punk_guitar:

Отговорено

Що да е безмислена? Аз пък имам няколко любими баса във въображаемата ми колекция, ето някои от тях:

Lakland Joe Osborne, точно тази разцветка (или точно този екземпляр също може)

New%20Laky.jpg

(не крия симпатиите си и към притежателя му - моя любим Tim Commerford)

Дивата рок класика Gibson Thunderbird

lg_32601tbird4.jpg

Warwick Streamer - с плафони!(нищо, че е 5 струни)

m_e83ae94c42804bde84d8982cfc3d01a2.jpg

Само онзи юнак от Limp Bizkit съм го виждал с такъв - 'ем Warwick ' ем свети :punk_guitar:

Отговорено

Това не е Гибсънв G3, а Gibson Grabber.

Съгласен съм, че любимият бас е този, който нямаш, но напоследък малко се съмнявам в това :punk_guitar:

Иначе, има тема за бас-мечта - говорим ли за нещо, по-различно тук?

Отговорено

Любим бас ти е тоя, който нямаш... Любим ти е по неясни причини... Абсурд ! Аз имам 3 баса, и са ми любими и трите. И един Фендер Американ Делукс ми е любим, ама ще се обичаме повече след ~ 2 бона...

Свърши ли с плюенето, приятелю? ;)

Отговорено

Свърши ли с плюенето, приятелю? ;)

Отговорено

И аз не разбирам точно какъв е смисъла на темата. Любим бас от картинка? Ако не си свирил с него как знаеш, че ти е любим? Аз имам два баса и двата съм ги купил след като съм сменил много други инструменти. Да любими са ми, ако не бяха, щях да ползвам нещо друго-логично е.

Отговорено (Редактирано)

Моите мечти са малко по-мащабни от един бас. Басът е само инструмент. Каквото ми е трябвало съм си купил. Продължавам да не разбирам какво точно да пишем в темата ти. Това, което си прикачил като снимка ти харесва на външен вид, ти докосвал ли си се до този инструмент? Чувал ли си как звучи в ТВОИТЕ ръце? След като си мечтаеш за него, какво правиш по въпроса да сбъднеш мечтата си?

Редактирано от blr
Отговорено
Авторът на темата май не видя забележката ми, че има разминаване между името и снимката на мечтата му?

За всички останали - Бас мечта?

Видях, даже се опитах да си редактирам повтореното мнение, но не стана. Моя грешка, anyway