Такинса Отговорено Май 25, 2010 Отговорено Май 25, 2010 Мисля да добавя още една мечта , но си обещавам ,че до няколко седмици да я направя реалност : http://www.thomann.de/gb/ibanez_pgb1tk.htm И за да ми бъде за спомен за човека и групата която промени живота ми. R.I.P. Paul !!! Цитирай
jinxie Отговорено Януари 8, 2011 Отговорено Януари 8, 2011 Моят любим бас е Gibson G3. По-красив инструмент няма според мен. Цитирай
Demiurg Отговорено Януари 8, 2011 Отговорено Януари 8, 2011 Ама според мен е грозен. Какво следва от това ? - Темата е безсмислена ! Дълбоко ! Любим бас ти е тоя, който нямаш... Любим ти е по неясни причини... Абсурд ! Аз имам 3 баса, и са ми любими и трите. И един Фендер Американ Делукс ми е любим, ама ще се обичаме повече след ~ 2 бона... Цитирай
Daniel Sotirov Отговорено Януари 8, 2011 Отговорено Януари 8, 2011 Аз ако почна да изброявам любими басове ще стане страшно :Д:Д:Д Иначе се кефя на: Ernieball, Ibanez k5, Yamaha RBX375 и може би още няколко но хайде стига толкова Цитирай
Wicked Отговорено Януари 8, 2011 Отговорено Януари 8, 2011 Що да е безмислена? Аз пък имам няколко любими баса във въображаемата ми колекция, ето някои от тях: Lakland Joe Osborne, точно тази разцветка (или точно този екземпляр също може) (не крия симпатиите си и към притежателя му - моя любим Tim Commerford) Дивата рок класика Gibson Thunderbird Warwick Streamer - с плафони!(нищо, че е 5 струни) Само онзи юнак от Limp Bizkit съм го виждал с такъв - 'ем Warwick ' ем свети Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 8, 2011 Отговорено Януари 8, 2011 Това не е Гибсънв G3, а Gibson Grabber. Съгласен съм, че любимият бас е този, който нямаш, но напоследък малко се съмнявам в това Иначе, има тема за бас-мечта - говорим ли за нещо, по-различно тук? Цитирай
Viper-X Отговорено Януари 8, 2011 Отговорено Януари 8, 2011 (Редактирано) Musicman Stigray Fender Jazz bass Gibson Thunderbird Fodera Monarch всичко според стила Редактирано Януари 8, 2011 от Viper-X Цитирай
jinxie Отговорено Януари 9, 2011 Отговорено Януари 9, 2011 Ама според мен е грозен. Какво следва от това ? - Темата е безсмислена ! Дълбоко ! Любим бас ти е тоя, който нямаш... Любим ти е по неясни причини... Абсурд ! Аз имам 3 баса, и са ми любими и трите. И един Фендер Американ Делукс ми е любим, ама ще се обичаме повече след ~ 2 бона... Свърши ли с плюенето, приятелю? Цитирай
jinxie Отговорено Януари 9, 2011 Отговорено Януари 9, 2011 Ама според мен е грозен. Какво следва от това ? - Темата е безсмислена ! Дълбоко ! Любим бас ти е тоя, който нямаш... Любим ти е по неясни причини... Абсурд ! Аз имам 3 баса, и са ми любими и трите. И един Фендер Американ Делукс ми е любим, ама ще се обичаме повече след ~ 2 бона... Свърши ли с плюенето, приятелю? Цитирай
blr Отговорено Януари 9, 2011 Отговорено Януари 9, 2011 И аз не разбирам точно какъв е смисъла на темата. Любим бас от картинка? Ако не си свирил с него как знаеш, че ти е любим? Аз имам два баса и двата съм ги купил след като съм сменил много други инструменти. Да любими са ми, ако не бяха, щях да ползвам нещо друго-логично е. Цитирай
jinxie Отговорено Януари 9, 2011 Отговорено Януари 9, 2011 имах впредвид нещо като бас мечта. Също като любима марка/и модел Цитирай
blr Отговорено Януари 9, 2011 Отговорено Януари 9, 2011 (Редактирано) Моите мечти са малко по-мащабни от един бас. Басът е само инструмент. Каквото ми е трябвало съм си купил. Продължавам да не разбирам какво точно да пишем в темата ти. Това, което си прикачил като снимка ти харесва на външен вид, ти докосвал ли си се до този инструмент? Чувал ли си как звучи в ТВОИТЕ ръце? След като си мечтаеш за него, какво правиш по въпроса да сбъднеш мечтата си? Редактирано Януари 9, 2011 от blr Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 9, 2011 Отговорено Януари 9, 2011 Авторът на темата май не видя забележката ми, че има разминаване между името и снимката на мечтата му? За всички останали - Бас мечта? Цитирай
jinxie Отговорено Януари 9, 2011 Отговорено Януари 9, 2011 Авторът на темата май не видя забележката ми, че има разминаване между името и снимката на мечтата му? За всички останали - Бас мечта? Видях, даже се опитах да си редактирам повтореното мнение, но не стана. Моя грешка, anyway Цитирай
Recommended Posts