Old_Shetarhand Публикувано Април 4, 2005 Публикувано Април 4, 2005 абе има една песен - SMOKE ON THE WATER(LIVE) изтеглих си я от Fenbg.com там имаше и клипа!преди да почне самата песен китариста прави много ефектна интродукция с 4-5 известни песни!!свири частици от тях!!разпознах първата е на Лед Цепелин - Whole Lotta Love от там нататък ми помогнете МОЛЯ!!! и нека музиката бъде с вас! Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 4, 2005 Автор Отговорено Април 4, 2005 аре бе хора помогнете! Цитирай
spotlight_kid Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Абе тва е концерт на Пърпъл със Стив Морс който преди Смоука свири части от 5-6 други песни...хъххъхъъхъххъхъхъхъ Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 5, 2005 Автор Отговорено Април 5, 2005 намерих линк обаче само за клипа,за mp3 не можах да намеря http://rack1.free.evro.net/server2/Roshko/...p%20Purple%20-% и кво като е с Стиж Морс? Цитирай
the_gorer Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Той човека май пита как се казват песните от интродукцията, щото разпознал само едната. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 намерих линк обаче само за клипа,за mp3 не можах да намеря http://rack1.free.evro.net/server2/Roshko/...p%20Purple%20-% и кво като е с Стиж Морс? шматка направи на мп3 интродукцията само ве...че аз имам над 150 концерта на Пърпъл и оня пич навсякъде различни неща прави в началото...та като направиш мп3-то шти кажа кои са песните Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Точно така. Аз имам ДВД-то от Австралия 1999 и там свири доста неща, ама може в твоя случай да не е същото. Инак някои от тях да доста древни, но пък яки! Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 5, 2005 Автор Отговорено Април 5, 2005 няма проблеми - ще направя!само ми кажете как да го направя! и веднага го правя! Цитирай
spotlight_kid Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 няма проблеми - ще направя!само ми кажете как да го направя! и веднага го правя! аве използвай Кул едит про примерно......или някоя друга програмака....примерно в \кул едита има опция за извличане на аудио от видео Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 5, 2005 Автор Отговорено Април 5, 2005 готов съм!направих го,сега дай ми е-маил да ти пратя mp3kata щото незнам как се качва в нета! Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 5, 2005 Автор Отговорено Април 5, 2005 тогава ми кажете как да го кача щом не давате е-маили Цитирай
spotlight_kid Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 тогава ми кажете как да го кача щом не давате е-маили seventh_son@abv.bg Цитирай
Recommended Posts