greenwood Публикувано Септември 3, 2022 Публикувано Септември 3, 2022 Надявам се да ви допадне 4 Цитирай
TONY Отговорено Септември 5, 2022 Отговорено Септември 5, 2022 Интересно ми е защо търсиш толкова процесиран звук? педалиера с 4 ефекта, две Воксчета мини 3 за стерео. ( аз също ползвам мини 3, но за ел китара, като домашен практиз амп) Аз бих свирил само с китарата и естественият ривърб от църквата би ми бил достатъчен. Ако ми се налага да се амплифицирам, бих ползвал акустичен ефект/ процесор или направо акустичен амп ( ако има как да се пренася) 1 Цитирай
greenwood Отговорено Септември 5, 2022 Автор Отговорено Септември 5, 2022 Търся процесиран звук вероятно защото някои от любимите ми китаристи свирят адски процесирано (много повече от мен). Robin Guthrie, Jonny Greenwood - такива китари ми допадат. Аз съм уличен музикант и това, което виждаш на видеото, е моят сетъп за улично свирене. Харесва ми идеята да ползвам уличния сетъп дори да съм на по-професионална сцена или в случая църква. На улицата основният ти приоритет е да си мобилен/портативен. Воксовете са MINI 5. Ефектите са само два (TC Electronic Hall of Fame, TC Electronic Hall of Fame 2) Третото камиoнче е a/b педал да превключвам между усилвателите, четвъртото е лупер. Изцяло акустичното свирене е прекрасно, особено ако го прави по-добър китарист от мен Нямам нищо против и усливателите за акустични инструменти, имах един такъв Laney навремето. Но аз обичам да наслагвам в реално време посредством лупер и съм маниак на тема ривърб. Е как да съм акустичен 3 Цитирай
Recommended Posts